Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Celine Weerts
sluiten

Celine Weerts

Ont.moeten

donderdag 5 november 2020 - 19:00u

Show/Theaterconcert Theater
€ 17.50
19:00u
Theater, Show/Theaterconcert
Schouwburg - Grote zaal

Een avond waarin gedachtes en verhalen een grote rol spelen

Celine Weerts (Schimmert, 1990) verliet op haar 17e Limburg en studeerde zang en musical in Tilburg en vervolgens Den Haag. In haar nieuwe voorstelling vertelt Celine over haar ontmoetingen die samenhangen met herinneringen, maar ook de andere kant, het van alles moeten en het feit dat je je daarin soms wel eens kan verliezen. De muziek bestaat uit bestaande liedjes, van o.a. Stef Bos, Blof, Acda en de Munnik, allemaal passend bij het humeur van het moment. Celine wordt begeleid door piano en saxofoon.
Het resultaat is een avond vol afwisseling en herkenning, om lekker achteruit te zitten en te genieten.

In haar eigen voorstelling ‘Ont.moeten’ neemt Celine ons mee in haar eigen verhaal, haar eigen ontmoetingen door de jaren heen en de, voor velen, herkenbare strijd om van alles te moeten in het leven. Het moeten plannen en willen voldoen aan het perfecte plaatje, maar tegelijkertijd ook het stemmetje in je hoofd te horen dat even wil ont-moeten.
Leren loslaten en durven vertrouwen dat het wel goed komt.

Aan de hand van bestaande luisterliedjes van onder andere Stef Bos, Blof en Acda en de Munnik, vertelt Celine haar eigen verhaal.

“Ontmoetingen door de jaren heen zijn mijn dierbaarste herinneringen, het zijn mensen en momenten die mij gevormd hebben tot wie ik nu ben. Opgegroeid in een dorp met tradities, ouder worden en nieuwsgierig zijn naar wat er verder nog allemaal te beleven valt, dromen omzetten in doelen en mezelf hopeloos verliezen in een perfect plaatje dat ik onderweg ergens in mijn hoofd heb gecreëerd. Om dan los te moeten laten en weer te vertrouwen…

Opnieuw mensen ontmoeten en zelf even niets meer te moeten…

Wij verwelkomen je graag! Lees hier onze richtlijnen.

 

aan het zoeken...