Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Celine Weerts
sluiten

Celine Weerts

Ont.moeten 

donderdag 5 november 2020 - 20:00u

Show/Theaterconcert Theater
€ 17.50
20:00u
Theater, Show/Theaterconcert
Schouwburg - Grote zaal

Een avond waarin gedachtes en verhalen een grote rol spelen

Celine Weerts (Schimmert, 1990) verliet op haar 17e Limburg en studeerde zang en musical in Tilburg en vervolgens Den Haag. In haar nieuwe voorstelling vertelt Celine over haar ontmoetingen die samenhangen met herinneringen, maar ook over van alles moeten en het feit dat je je daarin soms wel eens kan verliezen.

Twee jaar geleden schreef Celine haar voorstelling Hou van mij, een voorstelling over haar zoektocht om weer dichterbij haar dromen te komen. De voorstelling bleek niet alleen voor haarzelf een bijzonder project. Ook voor de vele bezoekers was het een mooie en verrassende avond waar nog veel over werd nagepraat. Onverwachts speelde Celine haar voorstelling in meerdere grote theaters en een nieuwe voorstelling kon dan ook niet uitblijven. 

In haar nieuwe voorstelling Ont.moeten neemt Celine ons mee in haar eigen verhaal, haar eigen ontmoetingen door de jaren heen en de, voor velen, herkenbare strijd om van alles te moeten in het leven.
Het moeten plannen en willen voldoen aan het perfecte plaatje, maar tegelijkertijd ook het stemmetje in je hoofd te horen dat even wil ont-moeten.
Leren loslaten en durven vertrouwen dat het wel goed komt.

Aan de hand van bestaande luisterliedjes van onder andere Stef Bos, BLØF en Acda en de Munnik, allemaal passend bij het humeur van het moment, vertelt Celine haar eigen verhaal. Ze wordt begeleid door piano en saxofoon.

Celine: “Ontmoetingen door de jaren heen zijn mijn dierbaarste herinneringen, het zijn mensen en momenten die mij gevormd hebben tot wie ik nu ben. Opgegroeid in een dorp met tradities, ouder worden en nieuwsgierig zijn naar wat er verder nog allemaal te beleven valt, dromen omzetten in doelen en mezelf hopeloos verliezen in een perfect plaatje dat ik onderweg ergens in mijn hoofd heb gecreëerd.
Om dan los te moeten laten en weer te vertrouwen…
Opnieuw mensen ontmoeten en zelf even niets meer te moeten…”

Een avond vol afwisseling en een avond waar we onszelf vast in zullen herkennen.

Meer informatie over Celine Weerts.

 

Samen veilig naar het theater: bekijk onze richtlijnen
aan het zoeken...