Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Buitencabaret: Karin Bloemen incl. diner Uitverkocht
sluiten

Buitencabaret: Karin Bloemen incl. diner

Solo

woensdag 28 juli 2021 - 18:00u

Cabaret Theater
Uitverkocht

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 67.00
18:00u
Theater, Cabaret
Kasteel Limbricht

Solo

In deze unieke solovoorstelling van Karin Bloemen is er voor haar maar één credo: ze gaat volledig doen waar ze zin in heeft! Met ruim drie decennia theater-ervaring heeft ze zoveel repertoire opgebouwd, dat ze zonder probleem een hele week zou kunnen vullen.

In deze voorstelling graaft ze in haar eigen grabbelton vol herinneringen naar de leukste verhalen en de mooiste liedjes. Welke dat zijn is nog een verrassing, niets staat nog vast. Eén ding is zeker; het wordt een avond vol top-entertainment met daaronder de uitbundige handtekening van Karin Bloemen!

Geniet van een geheel verzorgde avond buitencabaret met cabaretier Karin Bloemen, inclusief diner bij Kasteel Limbricht.

Je kunt kiezen uit onderstaande gerechten.

Huisgemaakte amuse

Carpaccio van rund
Flinterdun gesneden runderhaas, afgemaakt met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, broadbeans, gedroogde tomaatjes, rode ui en rucola. Geserveerd met kasteelbrood en echte boter.
OF
Carpaccio van licht gerookte zalm
Flinterdun gesneden gerookte zalm, afgemaakt met dille-mayonaise, kappertjes, rode ui, garnaaltjes en rucola. Geserveerd met kasteelbrood en echte boter.
OF
Carpaccio van coeur de boeuf tomaat
Flinterdun gesneden tomaat, geserveerd op een jam van tomaat, afgemaakt met basilicummayonaise, verse basilicum, een royale bol romige Burrata en rucola. Geserveerd met kasteelbrood en echte boter.

Gegrilde ossenhaas spies
Ossenhaasspies geserveerd met een romige pepersaus
OF
Zalm en papillotte
Zalm en papillotte geserveerd met venkel, zongedroogde tomaat en een witte wijnsaus
OF
Spies van gegrilde groenten
Courgette, aubergine, paprika, champignon en gebakken Camembert
Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met verse frites, huisgemaakte mayonaise en een lekkere kom grootmoeders salade met slasaus, rode ui, tomaat en natuurlijk een eitje!

Proeverij van mini desserts

Na aankoop van de tickets mét diner, verstrekken wij eenmalig uw gegevens aan Kasteel Limbricht. Zij nemen contact met u op om de menukeuzes te bespreken.

aan het zoeken...