Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Brandweer Sam Live 2+
sluiten

Brandweer Sam Live 2+

Het Grote Kampeeravontuur

zondag 14 november 2021 - 14:30u

Familie/Jeugd Theater
€ 19.00
14:30u
Theater, Familie/Jeugd
Schouwburg - Grote zaal

Een vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen

Hij staat altijd paraat… met een volledig nieuwe, gewaagde redding komt Brandweerman Sam™ van Van Hoorne Entertainment terug naar het theater. Na het megasucces van Sam redt het Circus beleeft de grote kinderheld Brandweerman Sam een spiksplinternieuw, spannend avontuur. Natuurlijk samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder.

Het verhaal

In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende biologen op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden? Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert.

Kom verkleed!

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet!

Weet je dat we nog veel meer leuks voor je in petto hebben? Wat dacht je van Sesamstraat, Juf Roos,en Meneer Monster ?

Inclusief pauzedrankje

aan het zoeken...