Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Bert Gabriëls Geweest
sluiten
Bert Gabriëls

Bert Gabriëls

Gelukzoeker

vrijdag 4 januari 2019 - 20:15u

Cabaret Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€17,50
20:15u
Theater, Cabaret
Schouwburg - Kleine zaal

Recht-voor-z’n-raap-comedy

In Gelukzoeker heeft Bert voor je uitgezocht of het mogelijk is om gelukkig te zijn in deze wereld. Een schijnbaar eenvoudige vraag, die Bert beantwoordt met filosofische spitsvondigheden, hilarische situaties en recht-voor-z’n-raap-comedy.

Bert Gabriëls is in eigen land een bekende televisieverschijning. Hij is winnaar van de Vlaamse Televisie-ster en natuurlijk de helft van het tv-duo dat verantwoordelijk was voor een van de grootste Vlaamse televisiesuccessen Zonde van de zendtijd. Dit programma werd later ook in Nederland uitgezonden door de VPRO. Ook was hij in Nederland te zien in BNN’s oneliner-show Padoem Patsss, uitgezonden op NPO 3.

“Een nieuwe Belg om in te lijsten” en “Dit is comedy van het hoogste niveau”, schreven de dagbladen over eerdere shows van Vlaming Bert Gabriëls. Twee shows bracht hij al in Nederland in de theaters. En met succes! Daarom komt hij terug naar Nederland met zijn straffe comedy, verpakt in doordraaiende redeneringen.

Met zijn derde show heeft Gabriëls weer raak geschoten: “Geluk is lachen met Bert Gabriëls” (★★★★De Standaard) kopte een Vlaams dagblad. En “Gabriëls maakt die geluksmaffia een beetje belachelijk” schreef de Nederlandse Theaterkrant.

Meer info
www.bertgabriels.be
www.twitter.com/bertgabriels
www.facebook.com/bert.gabriels
www.youtube.com/channel/UCaEabGxp0yUjTmF–v-vZxA
www.instagram.com/bertgabriels/

Bert Gabriels Gelukzoeker Fotograaf Johannes Van De Voorde

Meer cabaret bij De Domijnen:

  • "Denkt u echt geluk te vinden? Daar moet Gabriëls eens smakelijk om lachen, en hij heeft een rist geweldige grappen bedacht om zijn punt te maken... Zijn humor graaft dieper dan de gebruikelijke huis-tuin-en-keukenobservaties."
    De Standaard
aan het zoeken...