Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Benedict Wells Geweest
sluiten
Benedict Wells

Benedict Wells

dinsdag 13 maart 2018 - 20:00u

Lezing
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€7,50
20:00u
Filmhuis de Domijnen - Grote zaal

Schrijversbezoek

Vanwege ziekte van Benedict Wells vervalt deze lezing. Heb je al een kaartje gekocht dan krijg je bericht van de uitbalie.

De Euregio leest: Benedict Wells: Het einde van de eenzaamheid

Genieten van recente literatuur, van gedachten wisselen met mensen die ook graag lezen en direct contact met de auteurs; dat alles over taal- en landsgrenzen heen, dat is De Euregio leest. Jaarlijks worden 6 boeken van hedendaagse auteurs gepresenteerd. Deze romans zijn in het Frans, in het Duits en in het Nederlands beschikbaar, maar telkens zijn er 2 oorspronkelijk in het Frans, 2 in het Duits en 2 in het Nederlands geschreven.

In januari, februari en maart gaan de 6 auteurs op reis en geven lezingen in de Euregio. En omdat de boeken niet alleen in de originele versie, maar ook in vertaling gelezen worden, zijn er tijdens de lezingen ook vertalers aanwezig. Bij De Domijnen komen op dinsdag 13 maart de jonge Duitse auteur Benedict Wells, schrijver van Het einde van de eenzaamheid en vertaalster Gerda Baardman op bezoek.

Het veelgeprezen Het einde van de eenzaamheid is een ontroerende, prachtige roman over het verwerken van verlies en eenzaamheid, en over de vraag wat onveranderlijk is in de mens. En bovenal is het een grootse liefdesgeschiedenis.

Het boek is een bestseller, was DWDD-boek van de maand en stond een half jaar in de Top 60 van bestverkochte boeken.

aan het zoeken...