Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Barockfestival Workshop Beatbox en Zangimprovisatie Geweest
sluiten
Barockfestival_Pedro matos met microfoon

Barockfestival Workshop Beatbox en Zangimprovisatie

zaterdag 22 juni 2019 - 13:00u

Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 20.00
13:00u
17:00u
Poppodium Volt

Leer je stem kennen

Wil jij eens totaal wat nieuws uitproberen met je stem? Voelen hoe je een totaal andere invulling kan geven aan bekende songs? Schrijf je dan in voor de Workshop beatbox en zangimprovisatie van Pedro Matos.

Wat houdt de workshop in?

Deze Portugese zanger en gitarist laat je op een andere manier naar liederen kijken, luisteren en ze vooral ook anders interpreteren. De combinatie van improvisatie en het gebruik van diverse stemmogelijkheden geeft een extra dimensie aan de vertolking van een muziekstuk. Dit vergroot de veelzijdigheid van jouw zangkwaliteiten.

Wat staat je te wachten?

Pedro leert je op een verrassende wijze nieuwe manieren om je stem te gebruiken. Daardoor ga je op een verfrissende manier naar muziekwerken kijken. Na afloop ga je met een glimlach op je gezicht (en zingend) naar huis.

Wat wordt van je verwacht?

Je moet gewend zijn om te zingen en bij voorkeur wat ervaring hebben opgedaan in een koor. Het allerbelangrijkste is dat je open-minded bent om nieuwe dingen te proberen met je stem. Laat je verrassen.

Wat moet je meenemen?

Een opgewekt humeur en natuurlijk je stem!

Over Pedro Matos

Pedro Matos (Torres Vedras, Portugal) is een multidisciplinaire zanger en gitarist die nu in Berlijn werkt en woont. Pedro voltooide zijn bachelor in klassieke zang en klassieke gitaar. Hij volgde acteerlessen, deed ballroomdancing en verdiepte zich in de jazzmuziek. Zijn interesse in Beatbox en zangimprovisatie gaf hem de impuls workshops te organiseren voor koren en groepen zangers met als doel een brug te slaan tussen conventionele koormuziek en zangimprovisatie.

Speciaal voor koren

Neem je deel als koor dan krijg je per persoon 25% korting op je inschrijfgeld bij deelname vanaf 4 koorleden. Koren melden zich aan via maurice.daemen@dedomijnen.nl

aan het zoeken...