Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
The Ashton Brothers
sluiten

The Ashton Brothers

A Medicine Show

vrijdag 11 december 2020 - 19:00u

Show/Theaterconcert Theater
19:00u
Theater, Show/Theaterconcert
Maastricht, Theater aan het Vrijthof

Bij de Buren: Theater aan het Vrijthof

Na het grote succes van hun zomerspektakel Ashtonia waarmee ze de afgelopen drie jaar tienduizenden mensen in Eindhoven, Apeldoorn en op Slot Zeist een unieke avond uit bezorgden en het daarop volgende jaar van stilte waren de Ashton Brothers net begonnen met het maken van een gloednieuwe show… toen de coronacrisis de voorbereidingen abrupt tot stilstand deed komen. Maar blijven zitten en afwachten zit nu eenmaal niet in het Ashton-DNA.

DEZE VOORSTELLING KUN JE ZIEN OP VR 11 DEC., ZA 12 DEC EN ZO 13 DEC IN THEATER AAN HET VRIJTHOF.

Flexibel meebewegend met het kleine beetje ruimte dat de coronamaatregelen ze bood presenteerden de broers als eerste theatergroep in Nederland een coronaproof theaterconcept waarin zij per avond meerdere kleine groepen publiek een ‘compleet avondje uit’ boden bestaande uit een show van een uur met aansluitend een diner op 1,5 meter.

De volledig uitverkochte pilot-serie in het Figi Theater in Zeist was zo succesvol dat ze nu hun concept uitrollen in de rest van het land. De show van ongeveer een uur is losjes gebaseerd op de successhow ‘Charlatans, a medicine show’ waarmee de groep 12 jaar geleden louter 5 sterrenrecensies ontving in binnen- en buitenland.

Rebels, onverschrokken, muzikaal en hilarisch. Een ongeëvenaard medicijn tegen de misère want Ashton Brothers garanderen het: Lachen is gezond!

Credits
Ashton Brothers: Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde

Meer informatie www.ashtonbrothers.nl

aan het zoeken...