Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Org.:Annie
sluiten
Org.:Annie

Org.:Annie

De musical

donderdag 2 januari 2020 - 19:30u

Familie/Jeugd Theater

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€47,00
19:30u
Theater, Familie/Jeugd
Parkstad Limburg Theaters Heerlen

Bij de buren: Parkstad Limburg Theaters

Beleef het inspirerende levensverhaal van deze roodharige heldin als stoer meisje van nu. Deze wereldberoemde musical met hits als Tomorrow en It’s a hard knock life inspireerde al generaties kinderen en volwassenen. Nu is Annie terug en ze is sterker dan ooit.

Bestel kaartjes via Parkstad Limburg Theaters

Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Miss Hannigan. Wanneer miljardair Oliver Warbucks Annie helpt in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending.

Na ruim zeven jaar is deze musicalsensatie opnieuw te zien in Nederland in een geheel vernieuwde, sprankelende regie van William Spaaij in samenwerking met het creatieve team van Fiddler on the Roof. De rol van Miss Hannigan wordt vertolkt door de internationale musicalster Willemijn Verkaik en de populaire musicalacteur Edwin Jonker is te zien als Oliver Warbucks.

Na het succes van de musical Fiddler on the Roof met Thomas Acda presenteert de Theateralliantie nu i.s.m. Mark Vijn Theaterproducties de hartverwarmende en geheel vernieuwde musical Annie in de grootste Nederlandse theaters.

aan het zoeken...