Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Ali B Geweest
sluiten
Ali B

Ali B

Koorts

donderdag 21 maart 2019 - 20:00u

Cabaret Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€22,50
20:00u
Theater, Cabaret
Schouwburg - Grote zaal

Ali B is nog lang niet uitgepraat

Deze voorstelling is wegens omstandigheden geannuleerd.

Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd tv-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan. Want ga maar na: in 2012 won hij met Ali B geeft antwoord de Neerlands Hoop prijs, werd hij voor Ali B beken(d)t genomineerd voor de Poelifinario en prees Matthijs van Nieuwkerk zijn laatste programma Je suis Ali de hemel in als ‘…misschien wel de belangrijkste theatervoorstelling van het seizoen’.

En Ali is nog lang niet uitgepraat. Ook komend seizoen zijn er talloze onderwerpen waar hij zijn licht op wil laten schijnen. Daarbij wint zijn optimisme het nog altijd van zijn bezorgdheid. Of zoals hij het zelf bijna Cruijffiaans formuleert: Zelfs als het mis gaat, komt het goed.

Nederland is misschien niet ziek, maar heeft wel koorts. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en af en toe naderen we het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Nu de verkiezingskoorts een beetje is gezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Ben je benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in een theater bij je in de buurt.

Credits
Regie: Titus Tiel Groenestege
Producent: SPEC Entertainment

Meer info
www.alib.nl

Ali B KOORTS (c) Aicha Abdoun

Meer cabaret bij De Domijnen:

aan het zoeken...