Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Ali B Verplaatst
sluiten

Ali B

KOORTS

donderdag 2 december 2021 - 20:00u

Cabaret Theater
Verplaatst
€ 25.00
20:00u
Theater, Cabaret
Schouwburg - Grote zaal

Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts

DEZE VOORSTELLING WERD VERPLAATST VAN 10 JUNI 2020 NAAR 19 JUNI 2021

Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd tv-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan.

Want ga maar na: in 2012 won hij met Ali B geeft antwoord de Neerlands Hoop prijs, werd hij voor Ali B beken(d)t genomineerd voor de Poelifinario en prees Matthijs van Nieuwkerk zijn laatste programma Je suis Ali de hemel in als misschien wel de belangrijkste theatervoorstelling van het seizoen”.

Ali heeft zijn publiek wat uit te leggen. Hij annuleert tot tweemaal toe zijn theater tournee. Wat is er allemaal aan de hand in huize Bouali? Zijn het toch burn-out verschijnselen of is het de komst van een nieuw kind? In zijn nieuwe show zijn er talloze onderwerpen waar hij zijn licht op wil laten schijnen. Zowel persoonlijk als maatschappelijk. Daarbij wint zijn optimisme het nog altijd van zijn bezorgdheid. Of zoals hij het zelf bijna Cruijffiaans formuleert: “Zelfs als het misgaat, komt het goed.”

Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts. Net als Ali zelf. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en af en toe naderen we het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Ali steekt de thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Ben je benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in een theater bij jou in de buurt.

Credits
Regie: Titus Tiel Groenestege
Producent: SPEC Entertainment

Meer info
www.alib.nl

Inclusief pauzedrankje

aan het zoeken...