Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Alex Roeka Geannuleerd
sluiten
Alex Roeka

Alex Roeka

EN TOEN INEENS

zaterdag 9 december 2017 - 20:15u

Concert/Muziek Theater
Geannuleerd

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€20,50
20:15u
Theater, Concert/Muziek
Schouwburg - Kleine zaal

De mooiste liedjes van een gedreven zanger

Deze voorstelling is helaas geannuleerd.

Wilt u de voorstelling toch zien, dan kunt u op zaterdag 27 januari 2018 om 20:30 uur, terecht in de Bovenzaal van Theater aan het Vrijthof te Maastricht.

Bestel hier uw tickets.

In juli 1992 schreef Alex Roeka zijn eerste Nederlandstalige liedjes en sprong er meteen mee het podium op. Nu, 25 jaar later, kan hij terugzien op een rijke carrière met honderden voorstellingen, diverse prijzen en een stoet aan juichende recensies. EN TOEN INEENS laat in een wervelend programma de hele Alex Roeka zien, van verstild tot uitbundig, van gevoelig tot rauw, van absurd en duister tot glashelder en herkenbaar.

In zijn programma’s maakte hij maar hoogstzelden gebruik van oude nummers. Daarom wordt het nu tijd de parels uit zijn omvangrijke oeuvre in een jubileumvoorstelling weer in het licht te zetten. Liedjes als Neem Dit Kleine Hart Van Mij, Vuur En IJs, Kermis In Ravenstein, Lege Ochtendkroeg en vele andere: fans zullen blij zijn ze weer in het theater te horen. En mensen die Alex Roeka niet kennen, kunnen de schade inhalen. Ze zullen aangenaam verrast worden door de persoonlijke kracht van zijn repertoire. Roeka’s elfde programma belooft de glorieuze samenvatting te worden van een veelbewogen, gedreven en eigenzinnig zangersleven.

aan het zoeken...