Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Will Fairhead & The Gulls (UK) Uitverkocht
sluiten

Will Fairhead & The Gulls (UK)

vrijdag 23 oktober 2020 - 21:00u

Indie/Alternative Pop
Uitverkocht

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€8,50
€11,00
21:00u
Pop, Indie/Alternative
Poppodium Volt

Will Fairhead & The Gulls op herkansing in Poppodium Volt op vrijdag 23 oktober!
Helaas kon de kick-off show in September niet door gaan, nu gaan we het opnieuw proberen met “The Impossible Tour Part 2”.

De Engelse songwriter Will Fairhead en zijn band, The Gulls, komen naar Nederland!! Corona of geen corona: hun mix van folk, blues en rock & ’n roll, in combinatie met Will’s excentrieke en humoristische teksten, zal ongetwijfeld wat licht gaan brengen in deze ongekende tijden. In een periode waarin geen enkele band aan touren denkt, doen deze heren dat wel; en ze zijn voorbereid op een nieuw avontuur! Want na hun onverwachte succes met ‘The Impossible Tour part 1’, waarmee ze in augustus en september door het Verenigd Koninkrijk reisden en zelfs BBC Radio mee bereikten, is de band vanaf oktober op eenzelfde missie door het Europese vasteland; om volledig versterkte optredens te geven op sociale afstand (a.k.a. ‘The Impossible Tour part 2’). Het is een gek idee, vereist niet slechts een beetje vertrouwen, en met de hulp van een documentairemaker worden alle hoogte- en dieptepunten van dit ongekende avontuur vastgelegd op film. We zijn gezegend om hun hier te hebben, aan het einde van hun tweede reis, voor een concert in poppodium Volt. Ze zullen een concert geven dat volledig corona proof is, gebaseerd op alle richtlijnen van het RIVM.

In mei bracht de band hun eerste (double) single “Peanuts & Cherries” uit; over het ‘werken voor niets’: misschien een ironische voorspelling voor deze tijd, hoewel de band zeker niet voor niets zal spelen in Sittard. Bestel daarom je tickets snel via deze website en bereid je mentaal voor op een avond die ‘Engelse beleefdheid’, en ‘Brexit’ in één ruk uit je woordenboek zal scheuren. Volg de jongens op hun avontuur via hun social media kanalen, terwijl je opwarmt voor een avond die je niet wilt missen!

aan het zoeken...