Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Tusky
sluiten

Tusky

donderdag 21 april 2022 - 20:30u

Pop

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€13,00
€15,50
20:30u
Poppodium Volt

Tusky komt eraan! Donderdag 21 april knallen de vuurpijlen in Sittard-Geleen

Tusky is geboren uit de pure liefde tussen gitarist Alfred, gitaar tech Sjors en drum tech Bas (alle drie afkomstig van het John Coffey-team). Toen in 2016 John Coffey er mee op hield werd ontstond daarna al snel deze formatie. Aangevuld met basgitarist Christoffer. In 2018 debuteerde de band al met hun eerste album op V2 records. Beïnvloed door de 90’s punkrock bands; fast & furious but yet very melodic & catchy is de omschrijving. De band ging als een wervelwind door het muzikale landschap en deden vele clubshows en festivals zoals Noorderslag, Zwarte Cross, Jera on Air en Paaspop aan. En trokken daarna ook meteen de landsgrenzen over naar o.a Duitsland, Frankijk en Litouwen.

Het vertrek van de twee John Coffey-mannen Alfred en Christoffer werd uitstekend opgevangen door het aantrekken van Vladimir Stevic en Quirin Wijgers van de bands Pene Corrida en All Doomed. Gewapend met een kersverse single-video in mei; een eigen online stripreeks, met een nieuw studio-album in de planning EN natuurlijk met shows zodra het weer kan, is Tusky klaar om de wereld te heroveren.

EXTRA EXTRA EXTRA!

Niet 1, Niet 2, maar 3 acts op donderdag 21 april te zien in Volt. Tusky gaat op tour en neem naast Escape from the Studio winnaar A Minor Problem ook Mayleaf mee naar Sittard-Geleen!
MAYLEAF:
De alternatieve grunge/rock band uit Eindhoven haalt de inspiratie uit rauwe, vuige fuzz & 90’s tunes. De poppy sounds gecreëerd door laag grommend telecasters; tracks rechtstreeks uit de garage. Ze speelde al eens op Bevrijdingsfestival Limburg in de ECI Cultuurfabriek en onze eigen vrijwilliger Levi Brouns werkte mee aan de nieuwste videoclip!

Want we voegen lokale helden A Minor Problem toe aan deze prachtige avond.
Ze deden mee aan onze contest Escape From the Studio en verdienden daarmee een plekje op deze avond.
Zweet, meezingen en kapotte instrumenten, dat is A Minor Problem. De party-punkers uit het zuiden van Nederland staan bekend om hun energieke shows waarbij ze maar al te graag het publiek betrekken.
Na hun selectie tijdens Popronde 2020 vielen steeds meer shows door corona in het water. Maar er is licht aan het eind van de tunnel. AMP doorbreekt dit jaar de Covid-pauze met hun Punkcirckel tour! Een concept waarbij ze op zo veel mogelijk verschillende stages met zo veel mogelijk locals gaan spelen. Waar je ook woont, A Minor Problem speelt dit jaar om de hoek

aan het zoeken...