Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
The Gulls (UK)
sluiten

The Gulls (UK)

zondag 22 mei 2022 - 19:30u

Folk Pop
€10,00
€12,50
19:30u
Pop, Folk
Poppodium Volt

The Gulls keren terug naar Sittard-Geleen op zondag 22 mei
Na de uitverkochte seated show is het nu tijd om te dansen in Volt

De Engelse rock & roll/folkband The Gulls leeft volgens het gezegde ‘when you do crazy things, crazy things will happen to you’.

De band werd eind 2019 opgericht in Noord-Londen, met de in Geleen geboren Bob Kessels achter de drums. Sindsdien hebben ze een trouwe cult-aanhang opgebouwd tijdens hun “Impossible Tours“, die ze sinds het begin van de pandemie door het VK en Noord-Europa hebben gedaan. Hun levensstijl is vrij ongebruikelijk: wonen, werken en reizen. Met 6 personen gestapeld in slechts één camper, ‘The Albert Ross’, maandenlang toeren op de oude rock ’n roll manier.

Hun gedurfde manier van werken en leven heeft ertoe geleid dat ze geïmproviseerde concerten gaven; van de daken van Londen tot de bossen van Duitsland. Hun debuutalbum Don’t Feed The Gulls (2021) werd eveneens op onconventionele wijze opgenomen; want voor deze opname sloten ze zich op in een vervallen en verlaten kasteel in Noord-Frankrijk, waar ze 6,5 week woonden en werkten aan zowel het album als de renovatie van het kasteel zelf.

Nu brengen ze hun freewheelende rock ’n roll circus én excentrieke verhaal terug naar Limburg voor hun tweede concert op Sittardse bodem. Dat wil je simpelweg niet missen….!!

Dit concert zal tevens worden opgenomen en gefilmd, om er later dit jaar een live-album en concertfilm van uit te kunnen brengen. Met andere woorden: jij speelt de hoofdrol in iets bijzonders!

aan het zoeken...