Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
The Doors performed by Alex Agnew & The Moonlovers
sluiten

The Doors performed by Alex Agnew & The Moonlovers

vrijdag 18 november 2022 - 20:30u

Rock Pop
€22,50
€25,00
20:30u
Pop, Rock
Poppodium Volt

The Doors performed by Alex Agnew & The Moonlovers op vrijdag 18 november Live in Sittard-Geleen

The Doors performed by Alex Agnew & The Moonlovers op vrijdag 18 november Live in Sittard-Geleen met support van Quinten en Sander van The Calicos perform George Harrison.

Wanneer de grootste Belgische comedian (en inmiddels ook grootste podcaster van zijn land) zijn stem niet alleen laat horen in de theaters maar ook in de popzalen is het wel duidelijk dat hij meer is dan alleen zijn grappige kant. Alex Agnew trok met zijn band Diablo Blvd al naar vele uithoeken van de wereld, zo ook in 2015 toen hij in ons eigen Sittard-Geleen belandde. In 2018 eindigde deze reis maar stopte hij niet met zingen. Tijdens een eenmalig optreden onder de naam “bloemen noch kransen” bracht Alex samen met The Moonlovers een eerbetoon aan hun muzikale held Jim Morrison en diens band The Doors. Al snel werd duidelijk dat deze concertervaring zeker niet eenmalig mocht zijn.

Zoals de brochuretekst omschrijft: “Dit is geen tribute-band, noch een avondje covers. Dit is Alex Agnew & The Moonlovers perform The Doors”.

Duidelijker kunnen we het niet maken, maar dit is een avond waarin we eer brengen aan diegene die de eer toekomen.

In het voorprogramma verzorgen Quinten en Sander van The Calicos een eerbetoon aan The Beatlers-gitarist en songwriter George Harrison.

aan het zoeken...