Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
The Avery Fallon Band & Martin Sillen (2 shows)
sluiten

The Avery Fallon Band & Martin Sillen (2 shows)

zondag 21 februari 2021 - 12:30u

Uit de regio Pop
€5,00
€7,50
12:30u
Pop, Uit de regio
Poppodium Volt

Ook in het nieuwe jaar PitPop in Poppodium Volt.
In samenwerking met Pitboel Theater geven we een vervolg aan PitPop, ditmaal op zondag 21 februari.

Pitboel Theater geeft al sinds jaar en dag jonge talenten een podium, waar de samenwerking met De Domijnen en Poppodium in 2020 begon gaan we door zolang het theater dicht is.
Op zondag 21 februari staan tijdens de vierde PitPop The Avery Fallon Band en Martin Sillen op het podium.

We trappen af met The Avery Fallon Band, de act om Elke Lamerichs. De singer-songwriter maakt al jaren geweldige muziek en wist haar plek op diverse podia al te veroveren. Na een rustperiode van 3 jaar pakt ze haar passie nu weer op en is ze terug op ons podium. De Sittardse vormt samen met haar vrienden nu een nieuwe band. Verwacht een paar covers maar vooral hele mooie ballads. Ben je er op 21 februari bij, dit is namelijk de eerste show van de band, give them some love!

Martin Sillen kun je wellicht beter kennen onder de naast OOST. De band debuteerde (met succes) tijdens de voorronde van Nu of Nooit en knalde meteen door naar de finale. De zeer getalenteerde muzikanten combineren een stevige groove met harmonieën die je alle kanten mee op sleuren. Alternatieve indie rock met catchy hooks, een prima “hokje” om in te zitten. Eind 2019 kwam hun eerste EP uit, in augustus volgde een tweede en met succes. Ondanks de huidige situatie kwam de band in beeld onder andere bij 3FM en 3voor12. Succes laat niet lang meer op zich wachten, nu is het je kans om de band nog in een kleine intieme setting te zien.

Er zijn twee shows, een om 12.30 en de ander om 15.00
Tickets voor 12.30; https://bit.ly/3a2qwo7
Tickets voor 15.00; https://bit.ly/37bwvVX

aan het zoeken...