Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Struinen in de Tuinen
sluiten

Struinen in de Tuinen

zondag 6 september 2020 - 12:00u

Pop

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

GRATIS
12:00u
Erfgoedcentrum De Domijnen

Tuinfestival Struinen in de Tuinen strijkt deze nazomer neer in de provincie Limburg. Op zondag 6 september laten in samenwerking met Pop in Limburg, De Domijnen en Volt; Sjoerd Post, Yung Gweilo en Stompin’ Grounds hun talenten horen. Dit jaar gaat alles even anders, dus ook Struinen in de tuinen kent enkele aanpassingen, lees hieronder hoe we het evenement samen corona-proof kunnen uitvoeren.

Met Struinen in de Tuinen verwelkomen de bewoners van Sittard-Geleen hun goede buren en verre vrienden om samen te genieten van lokale acts. Tussen 12:00 en 17:00 uur kunnen nieuwsgierige toeschouwers struinen langs muziek op het gazon, modern ballet bij vijvers en theaterstukken in hofjes. Ontdek in ruime tuinen de gastvrijheid van uw eigen buren tijdens Struinen in de Tuinen 2020.

Na het annuleren van vele evenementen in de afgelopen periode zijn we ontzettend enthousiast dat wij op een veilige manier mensen weer samen, op anderhalve meter, kunnen laten genieten van kunst en muziek.

Coördinatoren Nadine Massen, Marlou Jenniskens en Evi Timmermans zijn verantwoordelijk voor de Limburgse edities: “Wij zijn blij dat Struinen in de Tuinen corona-proof kan plaatsvinden. Alle optredens vinden plaats in de buitenlucht, er is voldoende ruimte om gepaste afstand te bewaren en de bezoekersaantallen per optreden zijn relatief klein. Ook geven we alle deelnemende tuineigenaren en artiesten corona-richtlijnen mee.

Om het event door te kunnen laten gaan zijn er dit jaar (gratis) tickets verkrijgbaar, hierdoor kan iedereen zich registreren, zoals verplicht is gesteld door de overheid. De show zal seated plaatsvinden waardoor er slechts 30 seats per sessie (er zijn 3 sessies) beschikbaar. Geef dus tijdig aan bij welke sessie je aanwezig wilt zijn, vrij binnen lopen zit er dit jaar dus niet in!

De Domijnen stelt haar tuin van het Erfgoed centrum beschikbaar voor dit evenement, Poppodium Volt maakt de productie mogelijk en Pop in Limburg droeg de drie talentvolle acts aan die vandaag te horen zullen zijn.

STRUINEN IN DE TUINEN

Locaties: Erfgoedcentrum De Domijnen Sittard-Geleen
zondag 6 september 2020
12:00 – 17:00
Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)
www.struinenindetuinen.nl

aan het zoeken...