Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Struinen in de Tuinen
sluiten

Struinen in de Tuinen

Aanmelden kan tot 20 juli

zondag 6 september 2020 - 12:00u

Evenementen Pop
GRATIS
12:00u
Pop, Evenementen
Erfgoedcentrum De Domijnen

Tuinfestival Struinen in de Tuinen strijkt deze nazomer neer in de provincie Limburg. Op zondag 6 september laten lokale amateurkunstenaars zien welke talenten ze allemaal in huis hebben. Deze editie van Struinen in de Tuinen is te vinden in de gemeenten Maastricht, Roermond, Sittard-Geleen en Venlo.

*Let op, het gebruikte materiaal is van Struinen in de Tuinen 2019.

Met Struinen in de Tuinen verwelkomen de bewoners van deze vier Limburgse steden hun goede buren en verre vrienden om samen te genieten van lokale acts. Tussen 12:00 en 17:00 uur kunnen nieuwsgierige toeschouwers struinen langs muziek op het gazon, modern ballet bij vijvers en theaterstukken in hofjes. Ontdek in ruime tuinen de gastvrijheid van uw eigen buren tijdens Struinen in de Tuinen 2020.

Na het annuleren van vele evenementen in de afgelopen periode zijn we ontzettend enthousiast dat wij op een veilige manier mensen weer samen, op anderhalve meter, kunnen laten genieten van kunst en muziek.

Coördinatoren Nadine Massen, Marlou Jenniskens en Evi Timmermans zijn verantwoordelijk voor de Limburgse edities: “Wij zijn blij dat Struinen in de Tuinen corona-proof kan plaatsvinden. Alle optredens vinden plaats in de buitenlucht, er is voldoende ruimte om gepaste afstand te bewaren en de bezoekersaantallen per optreden zijn relatief klein. Ook geven we alle deelnemende tuineigenaren en artiesten corona-richtlijnen mee.

Meedoen als host of artiest

Heb jij weer zin om mensen thuis te ontvangen en ben je gastvrij? Meld je dan nu aan met je voor- of achtertuin, binnenpleintje of oase, parkje of jungle, gemeenschappelijke buitenruimte of stadstuin.

Ben jij geen muurbloempje en wil je graag optreden op bijzondere locaties verspreid door de hele stad? Iedere vorm van podiumkunst is welkom. Van dichter tot danser of singer-songwriter tot theatermaker!

Aanmelden met je tuin of als artiest kan tot 20 juli 2020 via www.struinenindetuinen.nl

STRUINEN IN DE TUINEN

Locaties: Sittard-Geleen
zondag 6 september 2020
12:00 – 17:00
Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)
www.struinenindetuinen.nl
Aanmelden kan tot en met 20 juli

aan het zoeken...