Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Simon Keats
sluiten

Simon Keats

donderdag 26 mei 2022 - 20:00u

Pop Pop
€10,00
€12,50
20:00u
Pop, Pop
Poppodium Volt

Simon Keats brengt talenten Aukje Hermanns & MEL samen op donderdag 26 mei

Simon Keats bracht in 2021 twee EP’s uit; Finding my Way en I’ve Got Life. Nu, bijna een jaar later, is het tijd om deze nieuwe nummers live te gaan brengen. De ras artiest brengt al sinds 2006 platen uit en heeft zijn eigen universum gecreëerd. Naast zijn muziek is hij namelijk ook talkshow host en schrijver. Zo krijgt zijn creativiteit nog meer de ruimte.

In 2017 bracht hij zijn album Space uit waar hij van diverse kanten lovende recensies op kreeg. Zo schreef OOR: “Zijn album overtuigt van A tot Z. Melodieuze mix van prettig in het gehoor liggende popsongs, maar met licht schurende invloeden. Maar bovenal ontroert Keats met prachtige ballads.”  En ook popmagazine Heaven wist het album wel te waarderen; “SPACE is een volbloed singer songwriterplaat vol mooie, het gehoor kriebelende popliedjes.”

Deze hemelvaart avond nodigt hij ook twee Limburgse talenten uit, Kunstbende Limburg Winnares 2022 MEL en de nummer 3 van deze finale Aukje Hermanns.

MEL, echte naam Marieke, won afgelopen weekend de Kunstbende Regio Finale en mag Limburger vertegenwoordigen in de landelijke finale. Ze studeert inmiddels aan het Artez conservatorium. Ze zong vorige zomer nog in de tuin van het Erfgoedcentrum tijdens Struinen in de Tuinen en nam in 2021 deel aan Popsport. Aukje stond in diezelfde regio finale waar ze derde werd, een zeer knappe prestatie in een sterk deelnemers veld. Beide dames zullen op donderdag 26 mei het voorprogramma verzorgen voor Simon Keats.

aan het zoeken...