Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
SIBIIR
sluiten
SIBIIR

SIBIIR

zaterdag 15 december 2018 - 21:00u

Pop

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€16,00
€13,50
21:00u
Kleine Zaal - Poppodium Volt 16+

Zwartgeblakerde Metal uit Scandinavië

De in Oslo gevestigde band SIBIIR zag het levenslicht in 2014 en werkt sindsdien aan een eigen soort van zwartgeblakerde hardcore metal. Hun debuut ‘7 inch’ uit 2015 ontving uitstekende reviews en manifesteerde zich vanaf dag 1 als dé handtekening van SIBIIR.

Koud en technisch

De naam SIBIIR komt uit Siberië in Rusland. Het is misschien wel de koudste plaats op aarde. En dat hoor je terug in de muziek die de band maakt: koud en technische metal met hints naar Hardcore, Thrash, Black Gaze Metal maar altijd met een smaakvolle en onbevreesde passie om de grenzen van het genre te verleggen.

Debuutalbum

SIBIIR’s debuutalbum kwam uit in december 2016 via het in Oslo gevestigde label Fysisk Format. Ze ontvingen meteen goede recensies. Het debuutalbum zit vol met creativiteit en headbangable riffs. De sound van de band is uniek doordat ze naadloos meerdere genres aan elkaar rijgen. Dit gebeurt zo strak en feilloos, dit moet een tweede natuur van deze gasten zijn.

Sterke liveshows

De debuutplaat zit zo vol met energie dat je ernaar verlangt ze live te zien. En dat nog voordat het openingsnummer Bekmörke is afgelopen. Deze metalband live bekijken is helemaal geen straf want juist door de liveshows, hebben ze een ijzersterke reputatie opgebouwd.

SIBIIR wordt ten zeerste aanbevolen voor mensen die pissig zijn en daar geen hekel aan hebben ;).

aan het zoeken...