Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Rockzilla
sluiten
Rockzilla

Rockzilla

vrijdag 24 mei 2019 - 19:00u

Pop/Rock Pop

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€5,00
€7,50
19:00u
Pop, Concert/Muziek
Poppodium Volt - Kleine Zaal

Zin in scheurende gitaren, garage blues en een flinke dosis rock-‘n-roll? Dan ben je 24 mei bij Poppodium Volt aan het juiste adres!

Rockzilla heeft ook dit jaar weer een fijne line-up voor je, met Daily Thompson, Money & The Man, The Velvet en The Ten Bells.

Daily Thompson (DE – Fuzzy Desert Rock)

Daily Thompsons thuisbasis bevindt zich in Dortmund. Het overstuurde geluid van de band is rijk aan noise, indie-blues en stoner-rock met invloeden uit de grunge, garage en indie rock.

Hun debuut album komt uit in 2014, gevolgd door split 7″-vinyl ‘Spit Out The Crap’ met Mos Generator een jaar later. In 2016 ziet tweede album ‘Boring Nation’ het levenslicht. Split 7″-vinyl ‘River Haze’ volgt in 2017.
Nieuwste album ‘Thirsty’ komt uit via MIG Music en is ook hun meest diverse release.
Het trio heeft de laatste 3 jaar voor de release van ‘Thirsty’ constant getourd. Dit heeft hen gebracht op festivals als WDR Rockpalast, Crossroads Festival en Reeperbahn Festival.

Money & The Man (NL – Two Man Garage Blues)

Beïnvloed door blues, indie en rock-‘n’-roll speelt dit Zwolse garage-blues duo sinds 2013 hun muziek luid en intens. Naar eigen zeggen wordt de popmuziek elk jaar verschrikkelijker en daar willen de heren graag tegenin gaan. Bij de intense liveshows laat Money & The Man zien hoe muziek ooit bedoeld was, waarbij het zweet je om de oren vliegt. Inmiddels heeft de band twee EP’s uitgebracht: ‘The World Is Burning’ (2016) en ‘Riddles’ (2017).

The Velvet (70’s Rock Spaceship)

Verrezen uit de as van het voormalige The Filthy Broke Billionaires heeft deze nieuwe formatie hun muziekstijl verruimd van moderne muziek naar jaren ’70 rock. De band bestaat uit ervaren muzikanten die hun sporen verdiend hebben in diverse bands en ook getourd hebben door heel Europa.

The Velvet heeft inmiddels eerste single ‘Let you down’ uitgebracht en is momenteel hard aan het werk om een full length op te nemen Deze zou ergens dit jaar uit moeten komen.

The Ten Bells (NL – Garage Blues Rock)

Als er een band is die een ware bliksemstart heeft gemaakt is het The Ten Bells. Niet alleen werd tijdens hun tweede optreden ooit een openingsspot op Pinkpop binnengesleept door Nu Of Nooit te winnen, ook werd hun debuut EP meer dan 15.000 keer gestreamd en speelde de Limburgse garage-blues-rockband in 2017 meer dan 40 shows waaronder supports voor Golden Earring en Black Box Revelation.

Ze zorgen met hun harde doch dansbare nummers voor een aanstekelijk energieke show boordevol riffs om je vingers bij af te likken, drums die je hart sneller doen kloppen, diepe baslijnen die je lijf laten schudden en de capriolen van een zanger die je nooit in de steek zullen laten. Nette jongens dragen pakken en schijn bedriegt.

aan het zoeken...