Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Redstacks
sluiten

Redstacks

zondag 17 juli 2022 - 20:30u

Rock Pop

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€17,50
€20,00
20:30u
Pop, Rock
Poppodium Volt

Supergroep Redstacks voor exclusieve show naar Poppodium Volt. Zondag 17 juli komt de band in xl-setting hun album presenteren

Een muzikale ode aan de rockende grootheden van weleer. Zo omschrijft Redstacks zelf hun muziek. Opgericht door Jeffrey Revet en Jouke Westerhof om de honger te stillen naar de nostalgische seventies en eighties van de vorige eeuw. Hoogtijdagen van de rockmuziek: gitaarversterkers vol gas, virtuoos klinkende Hammond-orgels, donderende drums en bassen en acrobatische vocalen.

Voor hun debuutalbum dat in januari 2022 uitkomt, hebben Jouke en Jeffrey samengewerkt met een grote groep gelijkgestemde musici. Niet minder dan 7 vocalisten hebben hun bijdrage geleverd!

Line-up:

Drums: Tim Beudel (Queen Forever, Woodstock The Story)
Bas: Rob van der Loo (op de plaat) en Marcel Berveling (live)
Toetsen: Jeffrey Revet (Stream of Passion, Queen Forever)
Gitaar: Jouke Westerhof (Queen The Music)

Jan Willem Ketelaers (Ayreon, Knight Area, Robby Valentine)
Paul Adrian Villarreal (Sun Caged)
Martin van der Starre (The Analogues)
Nick Holleman (Powerized, Vicious Rumors, Trance)
Timothy Drake (Queen Forever)
Laura Guldemond (Burning Witches)
Thomas Meeuwis (Go! Go!! Durango!!!, Woodstock the Story)

En… bijna de volledige line-up zal deze avond live aanwezig zijn. Bereid je voor op een energieke show vol stampende rocksongs en beleef de “New Wave of Dutch Old School Inspired Classic Rock” zelf!

Nighthawker support van Redstacks in Volt op zondag 17 juli
De Limburgse band die je sterk doet herinneren aan de Jaren ’70 past heerlijk in deze avond, daarom geven we deze eigen “supergroep” een podium op zondag 17 juli. De band stond natuurlijk al eens in Volt, toen in een seated setting (dat was toen nog….) maar deze avond staan we heerlijk te genieten van ze. De band brengt een avontuurlijke eigentijdse retro-rock sound mee. Gedreven door de passie om muziek nog op de ouderwetse manier te benaderen staat een commerciële popinslag niet op de agenda en is er juist ruimte voor karakter en is er plek voor improvisatie.
aan het zoeken...