Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Redeemed
sluiten

Redeemed

donderdag 28 oktober 2021 - 20:30u

Indie/Alternative Pop
€10,00
€12,50
20:30u
Pop, Indie/Alternative
Poppodium Volt

Vanaf 25 september 2021 zal er ook in Poppodium Volt gewerkt worden met de nieuwe richtlijnen vanuit de overheid.
Hierdoor zullen de shows vanaf dat moment enkel toegankelijk zijn met een geldige QR-code in de corona-app en een geldig concert ticket.
Lees er meer over op deze pagina

 

Redeemed brengt “Your Loss Will Be Remembered” live in Sittard-Geleen. Op donderdag 28 oktober hoor je dit talent in Poppodium Volt

Van kleine intieme nummers tot grootst klinkende werken, De muziek van Redeemed draait om weloverwogen teksten die de luisteraar in staat om te overdenken. De muziek kenmerkt zich dan ook door contemplatieve teksten en meeslepende tonen. Dynamisch en direct, de eigen bezinning van Redeemed nodigt uit datzelfde te doen. Zo zijn David Bazan (Pedro the Lion) en Mark Kozelek (Sun Kil Moon, Red House Painters) dan ook, naast andere, belangrijke bronnen van inspiratie.

Redeemed scheef alle nummers zelf, hij werkte aan het album met onder andere Alwin van der Knijff, Job Zijlstra, Jeroen Dammers, Harold Bergsma en Jurrian van loo.

Op 2 juli kwam de single “Head in the Clouds” uit, begin oktober zal de full-lenght plaat worden uitgebracht. Dus wees er de 28ste bij om als een van de eerste het album live te horen.

aan het zoeken...