Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Reckless Love
sluiten

Reckless Love

zondag 11 september 2022 - 19:30u

Rock Pop

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€17,50
€20,00
19:30u
Pop, Rock
Poppodium Volt

Glam rock band Reckless Love in 2022 naar Poppodium Volt met Madness Tour. Zondag 11 september 2022 komen de Finnen naar Nederland.

Ze zijn inmiddels tien jaar onderweg en hebben de hele wereld al weten te veroveren. Speelde shows, deelde hun muzikale liefde en wisten altijd een goede tijd te bezorgen waar ze terecht kwamen. Met hun gouden albums Animal Attraction, Spirit en InVader zetten ze zichzelf op de markt als een van de nieuwe glam rock bands van deze tijd.

Nu kondigen ze hun tour voor eind 2021 en begin 2022 aan waar ze nieuwe muziek zullen laten horen en dopen de uitgebreide tour om tot een “Madness 2021-2022” tour. Ze staan nu al te popelen, maar het is nog even wachten voordat ze on the road mogen. Hun tienjarig bestaan vieren doen ze het liefst met alle fans en als alles goed verloopt in de huidige situatie kunnen ze dat ook weer binnenkort gaan doen. In hun perstekst schrijven ze dan ook “stay safe and healthy, since we all need to be in our best health as we kick this one off”. Ze beloven dan ook dat het wachten het waard zal zijn want met hun nieuwe muziek op komst zijn ze in een nieuwe versnelling geraakt en gaan ze de show groter maken dan ooit.

We moesten door de verplaatsing van Reckless Love iets schuiven in de dagplanning.
Tevens is er een nieuwe support voor deze dag bekend geworden dus een kleine update hier!
 
De deuren gaan om 19.30 open en ALL I KNOW zal de support verzorgen om 20.00. Om 21.00 zal Reckless Love een anderhalf uur durende show verzorgen.
 
Als je de naam All I Know hoort gaat er wellicht een belletje rinkelen, maar dat is toch al eentje uit het verre verleden, want tussen 2010-2012 was de act uit Kortrijk (België) actief maar sindsdien in ruste. De debuutplaat ‘Vanity Kills’ kwam uit op het Australische Melodic Rock Records. Nu is de band terug en komt later dit jaar hun nieuwe single uit en volgend jaar een nieuwe langspeler. Wees dus als een van de eerste die alvast kunnen genieten van de nieuwe sound, songs en energy!
aan het zoeken...