Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Reckless Love
sluiten

Reckless Love

zondag 11 september 2022 - 19:30u

Rock Pop
€17,50
€20,00
19:30u
Pop, Rock
Poppodium Volt

Deze show is verplaatst naar zondag 11 september.

Glam rock band Reckless Love in 2022 naar Poppodium Volt met Madness Tour. Zondag 11 september 2022 komen de Finnen naar Nederland.

Ze zijn inmiddels tien jaar onderweg en hebben de hele wereld al weten te veroveren. Speelde shows, deelde hun muzikale liefde en wisten altijd een goede tijd te bezorgen waar ze terecht kwamen. Met hun gouden albums Animal Attraction, Spirit en InVader zetten ze zichzelf op de markt als een van de nieuwe glam rock bands van deze tijd.

Nu kondigen ze hun tour voor eind 2021 en begin 2022 aan waar ze nieuwe muziek zullen laten horen en dopen de uitgebreide tour om tot een “Madness 2021-2022” tour. Ze staan nu al te popelen, maar het is nog even wachten voordat ze on the road mogen. Hun tienjarig bestaan vieren doen ze het liefst met alle fans en als alles goed verloopt in de huidige situatie kunnen ze dat ook weer binnenkort gaan doen. In hun perstekst schrijven ze dan ook “stay safe and healthy, since we all need to be in our best health as we kick this one off”. Ze beloven dan ook dat het wachten het waard zal zijn want met hun nieuwe muziek op komst zijn ze in een nieuwe versnelling geraakt en gaan ze de show groter maken dan ooit.

Om het feest nog mooier te maken komt de Britse band Collateral mee! Met hun nieuwste single “Can’t Hold Me Down” brengen ze een frisheid mee in het genre. Ze gaan een druk jaar tegemoet waar ze niet alleen met Reckless Love op tour gaan maar ook met het geprezen H.E.A.T, gaan ze op pad met de legendes van Skid Row en delen ze ook nog even het podium met Europe.

aan het zoeken...