Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
RANI
sluiten

RANI

donderdag 16 december 2021 - 20:00u

R&B Pop
€12,50
€15,00
20:00u
Pop, R&B
Poppodium Volt

‘Post Malone’ Hitzangeres RANI met debuut EP naar Poppodium Volt
Donderdag 16 december komt de zangeres met haar eigen sound naar Sittard-Geleen.

De 20 jarige Shannon Rani debuteerde afgelopen jaar met haar eigen solo werk, haar EP3.
RANI’s unieke sound leunt onder meer op akoestische jazzy gitaarriffs, tijdloze popmelodieën en hiphop georiënteerde ritmes. ‘EP3’ is de eerste van een numerologisch en thematisch drieluik, waarop ‘EP9’ en ‘EP6’ in de maanden erna volgde. De eerste EP heeft ‘liefde voor jezelf’ als thema en met de soulvolle en met R&B-invloeden doorspekte single ‘Love For Me’ maakt ze op dat gebied een duidelijk statement.

Een sleutelmoment in de voorbereidingen richting haar debuut als solo-artiest was ’Post Malone’. Deze hit stond in bijna twintig landen hoog in de singlelijsten, waaronder Canada, Engeland en Nederland. De single, mede geschreven door RANI, werd platina in Canada, Engeland en Australië en de video is inmiddels meer dan zestien miljoen keer bekeken. In de VS werd de single onlangs met een gouden plaat bekroond na een notering in de Top 5 in de Billboard Hot Dance / Electronic Songs-hitlijst. Een ander opvallende vocale performance die het grote bereik van RANI’s stem laat horen is ’Crying In The Sun‘ met Faustix.

Geniet donderdag avond 16 december mee van haar soul, R&B en poppy muziek in Sittard-Geleen.

 

We maken deze avond nog mooier met een van de winnaars van Escape from the Studio.
‘Openhartig, vrouwelijk en een tikkeltje sassy, zo klinkt Sheryl’s muziek. Je krijgt meteen een stukje mee van wat er in haar gedachten omgaat. Ze haalt inspiratie uit de muziek van onder andere Ella Mai, Kiana Lede en Ariana Grande. Ondersteund door een energieke band hoopt ze met haar muziek de taboes op onderwerpen als onzekerheid, relaties en verwachtingen vanuit de maatschappij te doorbreken. De teksten zijn geschreven vanuit vrouwelijk perspectief en Sheryl hoopt met haar teksten deze thema’s meer bespreekbaar te maken. Tegelijkertijd wil ze doormiddel van haar muziek een masker af te zetten, waarbij ze een kant van zichzelf laat zien die je met het blote oog niet altijd ziet.

Naast het vertellen van een verhaal is het ook Sheryl’s doel om een show neer te zetten mét rode draad en het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. Haar muziek omschrijft ze zelf als poppy R&B. Je hebt Sheryl onder andere voorbij kunnen zien komen bij MetroTV en Booster Festival

aan het zoeken...