Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Ramkot Uitverkocht
sluiten

Ramkot

zondag 12 maart 2023 - 20:30u

Rock Pop
Uitverkocht

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€11,00
€13,50
20:30u
Pop, Rock
Poppodium Volt

Nieuwe lichting ’21 winnaar Ramkot naar Poppodium Volt met debuutplaat

In februari 2023 verschijnt de debuutplaat van Ramkot. Met de singles ‘Exactly What You Wanted’ en ‘I Can’t Slow Down’ werd reeds een voorsmaakje gegeven van dit debuut. Met een uitgebreide tour stelt de band met trots hun nieuwe muziek voor doorheen België en Nederland. Ze houden onder meer halt in Ancienne Belgique, Paradiso en Trix en maken dus een stop in het zuiden van het land bij Poppodium Volt. Ze stonden deze zomer al op Pinkpop, Dauwpop en bij onze vrienden in de Bosuil. Maar nu is het tijd voor een uitgebreide clubtour.

En we hebben een support!

Niemand minder dan Limburgs trots Tommy Gazer zal de support verzorgen van deze bijna uitverkochte show. Wacht dus zeker niet te lang om tickets te kopen want zodra we door de tickets heen zijn, zullen we geen nieuwe bijmaken 😉

Voor wie Tommy Gazer nog niet kent, geen idee waarom niet, ze speelden al eens tijdens de Week van de Limburgse Popmuziek in het Toon Hermans Theater als support van de Afterpartees. De vierkoppige formatie uit Weert brengt energie en stevige alternatieve rockmuziek geïnspireerd door Billy Clyro en Nothing but Thieves. Ze speelden afgelopen januari nog op Eurosonic en afgelopen najaar tourden ze door onze provincie tijdens het festival Zuiderstorm.

aan het zoeken...