Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Postmen
sluiten
Postmen

Postmen

zaterdag 22 december 2018 - 21:00u

Concert/Muziek Pop

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€15,00
€16,50
21:00u
Pop, Concert/Muziek
Grote Zaal - Poppodium Volt

Postmen, de vaandeldrager van de Nederlandse hiphop en reggae cultuur, gaat op tour! Op veertien podia door Nederland en België speelt Postmen het nieuwe repertoire én de klassiekers. Op zaterdag 22 december is Poppodium Volt aan de beurt. Een vet feest gegarandeerd!

Als artiest, songwriter en producer is frontman The Anonymous Mis (Remon Stotijn) is de drijvende kracht achter de groep. In 2018 bestaat de Postmen sound 20 jaar. Dat wordt gevierd met de release van Stotijn’s eerste muziek project sinds 7 jaar, genaamd Love Me or Love Me Not. Het is een verhaal over the dark side en balans van “love in life, family and business”.

 

Postmen kwam aan het eind van de jaren negentig uit met de succesvolle plaat Documents, waar een golf van grote hits uit voort kwamen. Documents was de eerste hiphop/reggae plaat die een platina status in Nederland wist te behalen op basis van de singles ‘Cocktail’, ‘Crisis’ en ‘U Wait’. De Postmen sound domineerde de hitlijsten en Documents werd een cultureel fenomeen.

Remon Stotijn staat bekend om zijn karakteristieke sound, met aanstekelijke melodieën, originele baslijnen en positieve energie. Sinds 1998 heeft Stotijn zeven studio albums gemaakt. Met de Postmen-sound, die dit jaar twee decennia bestaat, heeft hij vele prijzen gewonnen in de Nederlandse muziekindustrie waaronder de Grote Popprijs en een Zilveren Harp.

Stotijn heeft ook geproduceerd en geschreven voor diverse artiesten in verschillende genres, waaronder Def Rhymz ‘De Bom’ (1999), E-Life ‘In Doubt ’99’ (1999), Morgan Heritage ‘Our World’ (2001), Anouk ‘Jerusalem’ 2004), ‘Good God’ (2007), Bergit Lewis ‘Let Me See You Move’ (2007), Gers Pardoel & Doe Maar ‘Liever Dan Lief’ (2012).

aan het zoeken...