Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Popronde Sittard
sluiten

Popronde Sittard

zaterdag 29 oktober 2022 - 19:00u

Evenementen Pop
GRATIS
19:00u
Pop, Evenementen
Filmhuis De Domijnen

Het grootste rondreizende festival van Nederland komt op zaterdag 29 oktober naar Sittard.
Ga mee op muzikale ontdekkingstocht langs toffe locaties in het centrum van jouw stad en laat je verrassen door de muziek van de Popronde acts.
Popronde is gratis toegankelijk.

Wie ga je horen bij Filmhuis de Domijnen?

19.30 – De Toegift – Nederlandstalig / Indie

De Toegift combineert de werelden van eigentaalse poëzie en de hedendaagse indie muziek tot datgene wat ze het liefst zelf maken: Nederlandstalige indie met invloeden uit jazz. Altijd op zoek naar experiment, authenticiteit en het perfecte lied, speelt de Zeeuwse band met thema’s over tijd en nostalgie.

21.30 – Mood Bored – Indie / Rock

Een stiekem traantje wegpinken terwijl de moshpit je alle kanten op sleurt. Dat is wat je kan verwachten bij een Mood Bored show. Met poppy hooks, punky basslines en rauwe gitaren maakt de band nostalgische liedjes over het vinden van je plek in een wereld waar alles verneukt lijkt te zijn.

23.30 – Philine – Pop / Indie

De Rotterdamse Philine opende dit jaar shows van o.a. Froukje, Maaike Ouboter en Matt Simons. Met haar muziek geïnspireerd door artiesten als Holly Humberstone, The War On Drugs en Phoebe Bridgers, haar heldere hoge stem en oprechte teksten laat Philine een indruk achter.

aan het zoeken...