Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Phil Bee
sluiten

Phil Bee

zondag 27 maart 2022 - 14:30u

Blues/Americana Pop

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€17,50
€20,00
14:30u
Pop, Blues/Americana
Poppodium Volt

The Voice Senior winnaar Phil Bee naar Poppodium Volt
Op zondagmiddag 27 maart in Sittard-Geleen samen met The PinPins

Met al meer dan 30 jaar internationale ervaring staat Phil Bee met diverse bands op het podium. Een trofeekast met onder andere een Dutch Blues Award, Beste Zanger, Beste CD, Beste Band kon hij recentelijk ook nog de bokaal van The Voice Senior aan toevoegen. Zijn jarenlange inzet wordt telkens opnieuw beloond maar dit is er toch eentje om te laten shinen.

Met zijn recentste single The Letter, dat uitkwam op het altijd fijne 8ball Music record, begint er een nieuwe ronde voor Phil Bee. Elke week opnieuw overtrof hij de verwachtingen in het tv-programma en werd hij nog meer geliefd dan hij al was.
Met eigen werk en covers keert hij nu terug het podium op om zijn geweldige stem te laten weerklinken.

Deze avond is tot stand gekomen door The PinPins, zij deden mee aan Poppodium Volt’s Escape from the Studio waarmee ze een plekje in het poppodium verkregen. De vijfkoppige band ontdekte de liefde voor blues bij elkaar en wisten al snel dat ze samen op pad wilde gaan om deze voorliefde te delen met andere. Geen podium te klein of te groot voor deze heren. Geniet lekker mee van deze support op zondag 27 maart

aan het zoeken...