Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Nona
sluiten

Nona

vrijdag 12 november 2021 - 20:00u

Concert/Muziek Pop
€15,00
€17,50
20:00u
Pop, Concert/Muziek
Poppodium Volt

Nona naar Poppodium Volt maar nu op vrijdag 12 november 2021.

Nona naar Poppodium Volt maar nu op vrijdag 12 november 2021.
De show van de zangeres zou vorig jaar een start moeten zijn van een prachtig jaar voor haar.

De show van de zangeres zou vorig jaar een start moeten zijn van een prachtig jaar voor haar. Maar van uitstel komt geen afstel, want we gaan we show nogmaals verzetten en hopen dat we op vrijdag 12 november iets prachtig mogen en kunnen neerzetten voor alle fans die nu al meer dan een jaar wachten.

Begin twintig maar een stem van een oude ziel, Nona schrijft tijdloze nummers, doorleefd, vol rauwe soul en vooral hartverwarmend. De zeer getalenteerde Brabantse zangeres werd al onder de vleugels genomen van 3FM, speelde op onder andere Noorderslag, Paaspop en Down the Rabbit Hole. Haar debuutplaat kwam recentelijk uit en haar hit Sleeptalking werd inmiddels 5 miljoen keer gestreamd.

Sevens support voor Nona op vrijdag 12 november

Sevens heeft zichzelf alles geleerd. Van gitaar spelen, piano, zingen tot producen. Hij studeert singer/songwriter aan de bekende muziekschool PXL-music. Hier vond hij zijn eigen stijl, beïnvloed door zijn idool Frank Ocean. Zijn genre is R&B / Soul, maar hij geeft er een unieke twist aan.

Sinds hij zijn producer Anders ontmoette, is de muziek van Sevens opvallend vooruitgegaan. Anders kreeg erkenning voor zijn collab met Bhavi. Hun liedje Visa ging viraal. Op dit moment is Anders een van de bekendste producers van België. Sevens en Anders vormen een dynamisch duo, en hun verbeelding lijkt zich niet te begrenzen.

Zijn live geluid is vergelijkbaar met de opnames, een mooie vibe met soepele soulvolle zang. Hij kan met zijn chille beats een nice urban feel creëren. Daarnaast kan hij met zijn akoestische uitvoeringen intimiteit in zijn set brengen. Deze kunnen je echt in je gevoel brengen.

Deze show is mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

aan het zoeken...