Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Nona
sluiten

Nona

zaterdag 6 maart 2021 - 20:00u

Concert/Muziek Pop
€15,00
€17,50
20:00u
Pop, Concert/Muziek
Poppodium Volt

Nona met debuutalbum naar Poppodium Volt!

Tot en met 1 september zullen er geen evenementen plaatsvinden in Poppodium Volt, voor meer informatie https://www.poppodium-volt.nl/nieuwsupdate

Er is een nieuwe datum gevonden voor deze show, Nona zal op zaterdag 6 maart 2021 naar Volt komen.

Tickets zijn vanaf nu te koop, de “oude” tickets blijven geldig.

Nona met debuutalbum naar Poppodium Volt!

 

Begin twintig maar een stem van een oude ziel, Nona schrijft tijdloze nummers, doorleefd, vol rauwe soul en vooral hartverwarmend. De zeer getalenteerde Brabantse zangeres werd al onder de vleugels genomen van 3FM, speelde op onder andere Noorderslag, Paaspop en Down the Rabbit Hole. Haar debuutplaat kwam recentelijk uit en haar hit Sleeptalking werd inmiddels 5 miljoen keer gestreamd.

Sevens support van Nona

Sevens heeft zichzelf alles geleerd. Van gitaar spelen, piano, zingen tot producen. Hij studeert singer/songwriter aan de bekende muziekschool PXL-music. Hier vond hij zijn eigen stijl, beïnvloed door zijn idool Frank Ocean. Zijn genre is R&B / Soul, maar hij geeft er een unieke twist aan.

Sinds hij zijn producer Anders ontmoette, is de muziek van Sevens opvallend vooruitgegaan. Anders kreeg erkenning voor zijn collab met Bhavi. Hun liedje Visa ging viraal. Op dit moment is Anders een van de bekendste producers van België.

Sevens en Anders vormen een dynamisch duo, en hun verbeelding lijkt zich niet te begrenzen.

Zijn live geluid is vergelijkbaar met de opnames, een mooie vibe met soepele soulvolle zang. Hij kan met zijn chille beats een nice urban feel creëren. Daarnaast kan hij met zijn akoestische uitvoeringen intimiteit in zijn set brengen. Deze kunnen je echt in je gevoel brengen.

Zijn debuutoptreden was in De Serre Hasselt, waar hij de aandacht trok van zijn homebase Hasselt. Kort daarna trad hij op, op Genk On Stage 2019. Zijn doel voor 2020 is om meer erkenning te krijgen in België en mogelijk ook in Europa door vaker en consistenter singles uit te brengen. Hij is van plan om begin 2021 zijn debuut-EP uit te brengen.

aan het zoeken...