Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Next of Kin
sluiten
Next of Kin

Next of Kin

donderdag 12 december 2019 - 20:00u

Pop/Rock Pop

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€20,00
€22,50
20:00u
Pop, Pop/Rock
Poppodium Volt - Grote Zaal en Kleine Zaal

Klaar voor een bijzondere show?

Next of Kin staat in Poppodium Volt!

Tussen 1989 en 1994 werd er op een paar plaatsen in Nederland een tiental kinderen op de verkeerde tijd en plek geboren: ruim 40 jaar te laat en zo’n 7000 kilometer te ver naar het oosten.

Immuun voor de nukken, grillen en trends van hun eigen tijd -maar gewapend met een buitengewone hoeveelheid talent, visie en bovenal soul- groeiden deze misfits uit tot relatief volwassen wezens die als muzikale magneten tot elkaar werden aangetrokken.

Vier van hen vormden de Dawn Brothers. Drie van hen vormden DeWolff. Samen met Tim Knol, Merel Sophie en een paar obscuurdere Nederlandse Swampers infecteerden zij -solo of in groepsverband- langzaam maar zeker het hele land met hun eigen Nederlandse Americana virus. Wat al deze artiesten gemeen hebben is de onweerstaanbare drang om tijdloze muziek -ontstaan uit een onvoorwaardelijke en diepe liefde voor de Amerikaanse muzikale roots, gemaakt door mensenhanden, wars van trends en landsgrenzen- te maken.

Wat zij vanaf nu gemeen hebben: één band.

Next Of Kin is een bundeling van de muzikale superkrachten van al deze muzikale superhelden. Wat nou verkeerde tijd en plek? Eerder tijdloos en actueler dan ooit!

aan het zoeken...