Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Nathan Gray & The Iron Roses
sluiten

Nathan Gray & The Iron Roses

vrijdag 9 december 2022 - 20:00u

Folk Pop
€17,50
€20,00
20:00u
Pop, Folk
Poppodium Volt

Nathan Gray & The Iron Roses naar Sittard-Geleen voor exclusieve Nederlandse show op vrijdag 9 december!

Nathan, Michael, Becky, Jared, Philip en David kunnen niet wachten tot ze hun Europese tournee mogen aftrappen in November. Op een uitgebreide ronde door diverse landen mochten ze natuurlijk Nederland niet overslaan want met hun energieke, punk gedreven, muziek voor de mensen die zich ongehoord, ongezien en uitgesloten voelen omarmen ze iedereen die er een feest van wil maken.
De band is net zo divers als hun muziek, want verwacht een energieke live show met drie stemmige harmonieën, doo-wop, reggae, punk, gitaren en hip-hop terwijl ze je een liefdevolle knuffel brengen in de donkerste dagen van het jaar.

Nathan Gray staat inmiddels al meer dan 25-jaar op de planken en als frontman heeft hij de wereld al meermaals gezien. Met zijn laatste release “Rebel Songs” brengt hij een hele hoop vreugd naar de mensen. Hij zocht hier zijn Iron Roses bij uit. Een diverse groep muzikanten die deze positieve instelling kan omarmen, de wereld door hun eigen ogen willen en kunnen zien en elk op hun eigen manier durven in te vullen. Ook deze tour gaat weer nieuwe verhalen opleveren en nieuwe vrienden meebrengen.

Geniet op vrijdag 9 december niet alleen van Nathan Gray & The Iron Roses maar ook Joe McMahon en Melbourne’s own Clowns! Een package waar je geen nee op kunt zeggen en we gaan hem nog mooier maken met een heerlijke aftershow door ons eigen Phoenix Ashes in het café.

aan het zoeken...