Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Monsters of Rock
sluiten

Monsters of Rock

vrijdag 16 december 2022 - 18:00u

Metal Pop
€22,50
€25,00
18:00u
Pop, Metal
Poppodium Volt

The Monsters of Rock 16 december 2022 in Poppodium Volt
Met ACinDC, Up the Irons en Twisted Sisters

3 grootheden worden in een heerlijke avond geëerd.
ACinDC brengt de ultieme AC/DC tribute sinds tijden. Tientallen jaren podiumervaring in de AC/DC tribute wereld brengt deze rockers samen met een speciale cocktail tussen de ritmesectie van Action in DC, Bon Scott performer John Blandford en de energieke Erwin Wuite als Agnus. Garantie op een spetterende AC/DC show dus!

Up the Irons vervangt Cowboys from Hell!
Wie kent ze niet, want deze Iron Maiden tribute band is wereldwijd bekend. Met meer dan 22 jaar is de band loaded met ervaring. Het vijftal Maiden maniacs zorgt voor een explosieve, high-energy optreden.
Verwacht alle Iron Maiden knallers, gecombineerd met een aantal fan-favourites, waardoor het een optreden zal zijn voor de echte kenners maar ook voor diegene die enkel de hit(jes) kennen.

We openen de avond met niemand minder dan de TWisted Sisters een all-female tribute aan Twisted Sister natuurlijk. Een pure rock ’n roll show zoals je zou verwachten. Een tornado aan energie met een ode aan de legendarische 80’s rockers Twisted Sister. Alle hits vliegen je om je oren, stilstaan is geen optie en meebrullen (ok zingen mag ook) verplicht!

aan het zoeken...