Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Millionaire Geannuleerd
sluiten

Millionaire

zondag 10 oktober 2021 - 20:00u

Indie/Alternative Pop
Geannuleerd
€15,00
€17,50
20:00u
Pop, Indie/Alternative
Poppodium Volt

Vanaf 25 september 2021 zal er ook in Poppodium Volt gewerkt worden met de nieuwe richtlijnen vanuit de overheid.
Hierdoor zullen de shows vanaf dat moment enkel toegankelijk zijn met een geldige QR-code in de corona-app en een geldig concert ticket.
Lees er meer over op deze pagina

 

Millionaire met APPLZ ≠ APPLZ naar Poppodium Volt
Tim Vanhamel komt naar Sittard-Geleen op zondag 10 oktober.

In 2020 bracht Tim Vanhamel nieuwe muziek uit onder de naam van Millionaire. Twee jaar na zijn magnus opus “Sciencing” staat hij met deze nieuwe muziek klaar om weer op tour te gaan. Ben je fan dan schaar je je in een rijtje van vele met o.a bekende namen zoals Muse en Queen of the Stone Age. Laatstgenoemde frontman Josh Homme nam de productie van Tim’s tweede plaat “Paradisiac” voor zijn rekening in 2005. Vele hoogtepunten volgende natuurlijk, met het hoogtepunt de plaat “Sciencing”. Tijd om terug te keren naar de (pop)podia en zijn nieuwste plaat te laten weerklinken.

En om deze dag extra fijn te maken komen ook 45ACIDBABIES naar Poppodium Volt!
In 2017 waren ze al eens te zien op Mama’s Pride waar ze het hele veld op hun kop zetten. Met geweldige livemuziek weet de band al jaren elk festival op poppodium helemaal te verbouwen. Of ze nu support zijn van De Staat, Sleigh Bells, the XX of Millionaire, het maakt ze niks uit. Zij stralen telkens weer als ze het podium betreden. Ook in het afgelopen jaar waar ze “podiumloos” waren bleven ze bezig en kon je diverse videoclips zien op hun socials. Van Amber19sessions tot nieuwe clips zoals “3 (Walk with Me)” en “Mommy’s Favourite, hun recentste release.

aan het zoeken...