Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Lotte Walda, Luka Bloom & Stephany Joanna
sluiten

Lotte Walda, Luka Bloom & Stephany Joanna

vrijdag 12 februari 2021 - 20:00u

Uit de regio Pop
€10,00
€12,50
20:00u
Pop, Uit de regio
Poppodium Volt

The Breakfast Club gaat in 2021 keihard door op vrijdag 12 februari.
Deze avond zal in het teken staan van de eigen talenten; Luka Bloom en Stephany Joanna in samenwerking met Lotte Walda & Band.

Nadat wij een aantal livestream events georganiseerd hebben, komen wij nu terug bijeen in de zaal om naar elkaar te luisteren. In Poppodium Volt (Sittard) gaan we een avond brengen waarin we drie geweldige artiesten laten shinen.

In de eerste editie van BFC X Volt gaan wij luisteren naar de prachtige stemmen van Lotte Walda, Luka Bloom & Stephany Joanna.

Lotte Walda kennen we natuurlijk als een de Limburgse zonnestralen. Ze reist met haar gitaar en koffer door stad en land. De jonge muzikante brengt haar muziek overal waar ze het maar willen horen en is met haar positieve sfeer overal een graag geziene zangeres. Met haar “Good old Days” brengt ze het fijne verleden terug naar het heden. Inmiddels is ze weer hard aan het werk aan nieuwe liedjes in haar eigen stijl. De liefhebbers van Joni Mitchell en Melanie Safka zullen er een warm hart voor hebben.

Luka Bloom studeert aan de Creative Business in Amsterdam en dat is niet voor niks want op die manier kan ze haar muziek laten stralen als niemand anders. Ze zet haar muziek in een eigen gecreëerde spotlight waardoor mensen niet om haar heen kunnen. Met een laid-back R&B sound met een jazzy randje maakt ze het genre haar eigen. In 2020 bracht ze haar eerste single “Try” uit en werkt momenteel aan haar tweede single en debuut plaat. Een mooi inkijkje dus naar wat gaat komen in 2021 op 12 februari.

Stephany Joanna is een van de talenten uit de Breakfast Club talentenpoule. De jonge zangeres timmert hard aan de weg met haar eigen muziek. In 2020 bracht ze haar singles “Fallen” en “Castle for my Bi$h” uit die beide met open armen werd ontvangen.

The Breakfast Club is een jongeren stichting die zich inzet voor jonge creatieven in de breedste zin van het woord. Met als doel deze talenten een platform te bieden.

Deze avond komt tot stand door de inzet van The Breakfast Club, Pop in Limburg, het (Prins Bernhard) Cultuurfonds en Poppodium Volt.

aan het zoeken...