Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
La Grunge
sluiten

La Grunge

vrijdag 11 februari 2022 - 19:00u

Rock Pop

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€15,00
€17,50
19:00u
Pop, Rock
Poppodium Volt

Showupdate; DE SHOW GAAT DOOR! Wel seated op 1.5m en dus beperkte capaciteit.
Hierdoor is de show bijna uitverkocht, dus wees snel met nog een ticket te kopen en maak toch nog een beetje cultuur mee. Let even op de nieuwe aanvangstijd! Deze is anders dan normaal.

La Grunge “Ode to nineties rockchicks” naar Volt op vrijdag 11 februari
Een ode gebracht door vier dames die je misschien nog wel kent uit de bands Kovacs, The Jacks, Sheverine, Dirty Denims, Sat2D en Kill Ferelli.

De naam zegt het al: in dit project, geinitieerd door popzaal Effenaar, brengen gerenomeerde muzikanten een ode aan de frontvrouwen van de nineties. De grunge en rockzangeressen, om precies te zijn. De band, met uitsluitend vrouwelijke muzikanten, speelt niet alleen de hits uit de nineties maar ook obscuurder werk. Van Skunk Anansie, Alanis Morisette, K’s Choice tot HOLE, Breeders, L7 en Babes in Toyland. Rock ’n roll female style!

En niet alleen nemen we je mee naar het verleden maar ook de toekomst want ons eigen TwentySeven zal het voorprogramma verzorgen. De podiumvrees winnaar van 2019 stond al eens in Volt maar heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan een vernieuwde sound en zal deze dan ook brengen op vrijdag 11 februari

aan het zoeken...