Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Kristoffer Gildenlöw & Ann my Guard Solitary Sessions
sluiten

Kristoffer Gildenlöw & Ann my Guard Solitary Sessions

vrijdag 25 juni 2021 - 20:00u

Metal Pop

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€10,00
€12,50
20:00u
Pop, Metal
Poppodium Volt

Bijzondere seated show van Kristoffer Gildenlöw & Ann my Guard Solitary Session in Poppodium Volt op vrijdag 25 juni. De twee metal acts brengen hun nummers op een totaal “nieuwe” manier.

Kristoffer Gildenlöw, o.a. bekend van Pain of Salvation, Neal Morse Band en Kayak bracht eerder dit jaar zijn derde soloplaat “Homebound” uit. Wie zijn solo werk wat beter kent weet dat ze niet progressieve metal hoeven te verwachten deze middag maar juist een intiemere sfeer met donkere, nostalgische, luistermuziek met symfonische elementen en hartverwarmende gitaarsolo’s. De kleinere, soms minimalistische en soundscape nummers zitten vol arrangementen die we kennen uit het symfonische rock wereld. Van koren, strijkers tot heerlijk gitaarspel, allen zorgvuldig uitgekozen om het verhaal te vertellen. Droom mee met Kristoffer tijdens zijn concert.

Eszter Anna Baumann, oftewel Ann My Guard, komt deze middag met haar bijzonder intieme Solitary Session. In haar zoektocht door haar creative- en artistieke rijk dwaalt zangeres Eszter Anna Baumann voortdurend als een ware reiziger in de diepere lagen van de mythologieën om daar de kracht van zelfbewust zijn en eigenwaarde te omarmen.

Hoewel de band uit Hongarije komt, heeft zangeres Eszter Anna Baumann sinds vorig jaar haar nieuwe thuis in Nederland gevonden. Het land was haar niet onbekend, want met Ann mijn Garde speelden ze hier constant. Hun eerste Nederlandse show was zelfs een groot succes: ze speelden op FemME 2017 voor een uitverkochte locatie in Eindhoven.

aan het zoeken...