Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Knight Area
sluiten

Knight Area

zaterdag 2 april 2022 - 20:00u

Rock Pop

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€15,00
€17,50
20:00u
Pop, Rock
Poppodium Volt

Knight Area: D-Day 2, The Final Chapter exclusief naar Poppodium Volt
“Met muziek komen de verhalen echt binnen”

Wees zuinig op hoe we nu leven, dat is de belangrijkste boodschap op het album D-Day van de symfonische-rockband Knight Area. Daar is nu een logisch vervolg op gemaakt: D-Day 2, The Final Chapter. Het verhaal was nog niet af, de band wilde nog vertellen hoe het de veteranen is vergaan nadat zij waren teruggekeerd uit het oorlogsgebied.

Van Hoorn heeft zelf als veteraan een militaire achtergrond. Hij diende onder meer als infanterist bij Dutchbat II. “We leven in een tijd van luxe en vrijheid, maar ik heb met mijn eigen ogen gezien dat dit niet zo vanzelfsprekend is. Oorlog en conflicten zijn heel dichtbij en als we niet oppassen gaat het ook hier mis. Tijdens D-Day vochten honderdduizenden militairen voor onze vrijheid. Ons achtste album is een eerbetoon aan alle mensen die tijdens oorlogen en vredesmissies in actie kwamen voor vrede, maar ook een waarschuwing net zoals bij het D-Day album: we moeten onze vrijheid behouden en dat gaat niet vanzelf. En zorg goed voor alle mensen die zich voor onze vrijheid hebben ingezet.”

Over Knight Area

Knight Area is een symfonische rockband die bestaat sinds 2004. De band heeft inmiddels 8 studioalbums, een live album en een live DVD uitgebracht en verzorgde optredens in vele landen in Europa, in Canada en in de Verenigde Staten.

Knight Area bestaat uit Gerben Klazinga (toetsen), Peter Vink (bass), Mark Bogert (lead guitar), Jan Willem Ketelaers (zang) en Pieter van Hoorn (drums).

De band brengt haar platen uit via ‘Butler Records’ en de boekingen en tourmanagement wordt verzorgd door ‘Backbone of Music’.

aan het zoeken...