Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Judy Blank (Nieuwe Datum)
sluiten

Judy Blank (Nieuwe Datum)

zaterdag 10 juli 2021 - 21:00u

Pop
€10,00
€12,50
21:00u
Poppodium Volt

Terug naar Volt met Judy Blank
Op zaterdag 10 juli brengt Judy de liefde terug naar Sittard-Geleen.

Eind 2019 stond ze nog met Pieternel op het podium tijdens Nashville Now, nu is ze terug met haar Morning Tapes Tour. De nummers die je kent in een smooth en warm jasje. Heerlijk ontwaken uit de lockdown door overspoeld te worden met liefde van de zangeres.

Judy omarmt je op afstand met haar heerlijke stem, haar vrolijkheid en natuurlijk de prachtige klanken van haar gitaar. De groovy americana liet ze al weerklinken op de grootste festivals, de leukste podia en haar trip naar Nashville staat iedereen nog wel bij. Met haar plaat Morning Sun uit 2018 brak ze dan echt door met een mix van indiefolk, prachtige gitaarklanken en haar zeer fijne stem. Nu, de Morning Tapes, een cassette met Lo-fi slaapkamer opnames, puurheid ten top, op zaterdag 10 juli live in Poppodium Volt.

Zuid-Limburgse Little March support voor Judy Blank
De singer-songwriter ken je misschien van het duo Cedar Spring, maar nu kiest ze haar eigen weg met eigen werk. Little March is de letterlijke vertaling van haar naam Maartje. Onderweg zijn is haar grootste passie en het podium haar thuis. Van podium naar Podium de droom. Sinds vorig jaar streeft ze naar dit leven en schrijft ze autobiografische liedjes met een twist.
Inspiratie haalt ze uit Larkin Poe, KT Tunstall en Ashely McBryde. Positiviteit voorop, vol wijsheden neemt ze je mee in haar leven.

Deze show is mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

aan het zoeken...