Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Jagd
sluiten

Jagd

zaterdag 9 november 2019 - 19:00u

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€5,00
€7,50
19:00u
Poppodium Volt - Kleine Zaal

Jagd speelt haar 111e show in Poppodium Volt!

De afgelopen twee jaar heeft de Amsterdamse band Jagd Nederland veroverd met een vurige mix van freaky indierock en Broadway punk. De Nederlandse pers prees Jagd voor hun meeslepende shows, waarin de band het publiek met speelse onschuld en oprecht enthousiasme mee weet te slepen in hun onheilspellende “hel van hemelse herrie”.

Jagd heeft de reputatie een genadeloze liveband te zijn en na meer dan honderd shows in Nederland, België en Duitsland te hebben gespeeld, verlangt de band ernaar om de rest van de wereld over te nemen. Het afgelopen jaar stond Jagd volledig in het teken van het aankomende debuutalbum, dat tijdens deze shows voor de eerste keer gepresenteerd zal worden.

Support door podiumvrees winnaar TwentySeven

Eerder dit jaar won TwentySeven de regionale muziekprijs Podiumvrees. Hierdoor opende ze deze zomer de jubileumeditie van Mama’s Pride. De pop/rock band kenmerkt zich door een stevige energieke show waarbij sound en stageperformance hand in hand gaan.

De band is sinds de zomer iets in samenstelling veranderd maar dat mag de pret niet drukken voor het viertal. Met een frisse moed en onuitputbare energie beklimmen ze na enige stilte nu terug het podium.

aan het zoeken...