Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Isotropia (Geannuleerd) Geannuleerd
sluiten

Isotropia (Geannuleerd)

zondag 6 juni 2021 - 19:00u

Indie/Alternative Pop
Geannuleerd
€15,00
€17,50
19:00u
Pop, Indie/Alternative
Poppodium Volt

Isotropia, Stockhaussen & Werner Karloff; Een Mexicaanse post-punk avond in Poppodium Volt op zondag 6 juni.

De post-punk avonden zijn schaars in Volt, maar als we ze voor elkaar krijgen dan zijn het altijd de pareltjes die stralen in het donker. Deze keer komen de Mexicaanse acts Isotropia, Stockhaussen en Werner Karloff naar het diepe zuiden. Met het Duitse label Yound & Cold achter zich bewegen ze zich door het genre van de Wave/Synth, Cold/Dark Wave en New Wave met invloeden die voor de kenners niet onbekend zijn.

Isotropia is de band rondom Angel Kauff (Stockhaussen) en Keren Batok. Door de samenwerking van de debuutplaat van Stockhaussen leerden ze elkaar kennen en bracht het de nieuwe muziek voort in 2017. De twee weten elkaar aan te vullen als geen ander, de een maakt de muziek, de ander richt zich op het visuele en tekstuele. Hun debuut plaat Borderline Negation neemt je mee naar de duistere kanten van de mentale gezondheid. Een conceptalbum, een persoonlijke conceptplaat die ontstond op afstand, want de Angel en Keren ontmoette elkaar pas voor het eerst in 2019 tijdens hun Europese tour.

Over Stockhaussen valt maar weinig te zeggen, de uitlaatklep voor Angel vormt zich in het “zijn”, de klassieke muziek en donkere sounds. Een inspiratie mix tussen J.S. Bach, Wolfgang Stockmeier en Elias Gottlob Haussman. Een act die je vastpakt en niet meer loslaat tot de show voorbij is.

Werner Karloff baseerde zijn muziek op de 80s new wave, post punk, minimalistische synth en topt dat af met een scheut van Neue Deutsche Welle. Zijn stijl is energiek, zeker live spat dat ervan af. Met zijn diverse repertoire beweegt hij door de avond heen.

aan het zoeken...