Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Indian Askin
sluiten

Indian Askin

zaterdag 2 november 2019 - 20:00u

Pop/Rock Pop

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€12,00
€14,00
20:00u
Pop, Concert/Muziek
Poppodium Volt - Grote Zaal

Popsensensatie Indian Askin komt naar Volt

Een goedgeordende chaos van indie- en ongepolijste punkinvloeden met een prikkelend psychedelisch randje. Dat is Indian Askin. Met hun debuutalbum ‘Sea of Ethanol’ gooide de viermansformatie hoge ogen en ontvingen daarvoor een Edison voor Beste Nieuwkomer. Ze stonden eerder op Paaspop, Best Kept Secret en Lowlands, en staan later dit jaar op de vijftigste editie van Pinkpop.

Na dit droomdebuut werd er reikhalzend uitgekeken naar hun nieuwe album ‘Another Round’, dat begin 2019 uitkwam. En dat album is precies wat je ervan hoopt: het swingt, het deint, en je wilt niet dat de nummers een einde hebben.

SUPPORT: LOVE COUPLE

Love Couple heeft live een energie die onontkoombaar is. Het duo is eigenwijs, knettergek, dansbaar, poppy en ongemakkelijk.
Luister maar naar singles ‘Chinatown’ en ‘Find Martin’. Het is moeilijk stil te staan op het groovy en noisy gitaarwerk, de arcade synths en de electropop met 80’s vibe en 90’s attitude.

Love Couple heeft al meer dan 80 shows gespeeld sinds november 2017, waaronder Grasnapolsky, Paradiso, Bevrijdingsfestival, Misty Fields en de Popronde.

De EP “we should have never started this in the first place” is inmiddels uit.

aan het zoeken...