Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
ILLUMISHADE Verplaatst
sluiten

ILLUMISHADE

vrijdag 15 januari 2021 - 20:00u

Metal Pop
Verplaatst

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€15,00
€17,50
20:00u
Pop, Metal
Poppodium Volt

Helaas hebben we nog geen nieuwe datum gevonden, zodra deze er is zullen we jullie hierover informeren.
Excuses voor het ongemak.

Zwitserse metalact ILLUMISHADE naar Poppodium Volt op vrijdag 15 januari 2021
Een stip aan de horizon voor de metal liefhebbers in het zuiden, de band komt voor een exclusieve Nederlandse show naar Sittard-Geleen.

De magische wereld van de Zwitserse band vol mystieke wezens, oude rituelen, heilige tradities verwelkomen je op vrijdag 15 januari. De vijf beschermers van deze wereld staan beter bekend als “The Illumi”, zij zullen je beschermen. Allen bij elkaar gebracht na een lange reis maar met dezelfde passie en overtuiging. De debuutplat “ECLYPTIC: Wake of Shadows” zag eerder dit jaar het levenslicht, een verademing in het metal wereld, een langspeler vol oneindige verhalen.

ILLUMISHADE neemt je mee in hun reis, in hun eigen klanken, pak de hand vast en ga mee op dit avontuur.
Het voorprogramma zal worden verzorgd door At First. De Bredase metalact bracht ook dit jaar een langspeler uit, hun debuutplaat “Deadline”. At First zoekt de grenzen op van de alternatieve rock en metal. Met invloeden van Rage Against the Machine tot Alter Bridge van Halestorm tot Northlane. Met dit gevarieerde geluid verteld At First een eigen verhaal. De band deelde al eerder het podium met Bring me the Horizon, Textues en The Royal. Een aardig lijstje voor deze nog jonge band.

aan het zoeken...