Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Frae
sluiten

Frae

donderdag 4 november 2021 - 20:00u

Pop Pop
€7,50
€10,00
20:00u
Pop, Pop
Poppodium Volt

Nieuw talent Frae naar Poppodium Volt samen met MADOUX
Op donderdag 4 november geniet je van deze nieuwe talenten.

Wie is Frae? Wellicht ken je haar van haar optreden met niemand minder dan TRAUDES op Concert at Sea, Paaspop of bij DWDD als 3FM Talent. De talentvolle zangeres zong ook mee op de track “Not Alone” van drum ’n bass legend Maduk. Misschien ken je haar nog niet maar is dit je eerste kans om haar te leren kennen in Limburg. Want op donderdag 4 november komt ze met haar nieuwe (eigen) werk naar het zuiden toe. Ze werkt hard aan het eigen soulvolle sound met een heerlijke ‘00’s r&b vibe met pop invloeden. Een stoere mix van sexy electronics met een geweldige stem die barst van de energie en oprechtheid vertegenwoordigen haar vurige, maar vooral super gepassioneerde kant.
Haar eerste singles Easy Lovin’ en Teach Me zijn inmiddels overal te beluisteren online dus check dat alvast uit en koop dan snel je ticket voor deze heerlijke avond.

Want niet alleen Frae kun je deze avond ontdekken maar ook “ons eigen” MADOUX.
Ze stond al eens eerder op het podium van Volt maar ze blijft zich door ontwikkelen en de sound wordt steeds meer haar eigen. Nadat ze deze zomer haar EP Leave me Blind uitbracht kwam ze steeds meer in de spotlight te staan. Zo werd ze gevraagd om mee te doen aan “Dance to the Music” tijdens Unmute us bij Matthijs Gaat Door. Een geweldig tv optreden tussen levende legendes waar deze nog jonge artieste tussen stond. Maar ook in onze eigen provincie kon je haar deze zomer “ontdekken” in de ECI Cultuurfabriek met haar eigen show, tijdens Tot overmaat van Ramp op L1, trad ze op tijdens de clubtour van Bevrijdingsfestival Limburg in Heerlen en stond ze in De Bosuil in Weert tijdens Cultureel Lint.

aan het zoeken...