Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Eindstage Vista College
sluiten

Eindstage Vista College

zaterdag 25 juni 2022 - 20:00u

Pop

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

20:00u
Poppodium Volt

De eindstage showcase van de studenten van het Vista College, ontdek opkomend nieuw talent op zaterdag 25 juni in Sittard-Geleen

De zomervakantie komt er voor veel studenten er weer bijna aan, de eindwerken moeten worden ingeleverd en voor sommige creatieve studenten vroeg dat om een heus showcase eindwerk. The Acoustic 5, “Never Without” en BrainDamage zullen deze avond laten horen wat ze geleerd hebben in hun afgelopen jaren muziek maken aan het Vista College. Deze avond is gratis te bezoeken en wie weet zie je hier de talenten van de toekomst als eerste.

We openen de avond om 20.30 met The Acoustic 5. Een akoestische setting, rustige nummers met een vleugje pop en soul, mysterieuze gitaarlijnen, dromerige koortjes en een mooie show. Als de band op het podium staat stralen ze helemaal, ze nemen alles in zich op. Ze genieten van het publiek, maar ook van de mensen om zich heen. Verwacht drie gitaristen/bassisten en twee vocalisten die samen oude en nieuwe hits spelen.

Om 21.10 volgt “Never Without”, voor slechts twee avonden komt de band bij elkaar. Deze vijf meiden spelen al sinds 2019 samen en sluiten hiermee hun schooltijd af. “Never Without” is een band die bestaat uit vijf spontane, gepassioneerde vriendinnen uit Limburg, die samen het beste uit elkaar en hun talenten naar boven halen. Doordat ze een gezamenlijke passie delen voor muziek, springen de vonken ervan af. Ja, zelfs bij hun, waar de setting wat kleiner is.

BrainDamage sluit de avond om 21.50 af, de drie muzikanten Kurtin, Chris en Chawoush delen hun passie voor verschillende soorten muziek.  Progressieve/psychedelische muziek wordt geproduceerd zoals dat in de jaren 70 ook gedaan werd, maar dan met nieuwe elementen en geluiden. BrainDamage is geïnspireerd door bands zoals Pink Floyd en the doors, maar ook door genoeg andere bands uit die tijd.

aan het zoeken...