Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Def Americans
sluiten

Def Americans

donderdag 23 december 2021 - 20:30u

Blues/Americana Pop
€10,00
€12,50
20:30u
Pop, Blues/Americana
Poppodium Volt

Toch een kersteditie voor de show van Def Americans, want we verplaatsen de show naar donderdag 23 december.

In 2019 stonden de Def Americans nog in de kleine zaal, in 2020 zou er een extra show plaatsvinden rondom kerst. Echter moesten we deze show verschuiven, daarom vieren we nu kerst met de Def Americans op donderdag 23 december. De band bestaat (dan) inmiddels 13,5jaar tijd voor een feestje dus! Een show vol herinneringen dus met de grootste hits van The Man In Black.

Helaas kunnen we niet proosten met het speciaal gebrouwen Beerze Bier, een exclusieve Pale Ale, maar een extra groot feest kunnen we er wel van maken. 50 jaar na de eerste hits van Johnny Cash is het tijd voor een heerlijke lenteavond.

Harry Muyres support act deze avond:

De zanger uit Munstergeleen past heerlijk bij deze avond, nog net niet gekleed in zwart zingt hij eigen werk en covers. Americana, country, folk en blues nummers wisselt hij af met liedjes in het Limburgs. Zowel op gitaar, de mondharmonica en voetpercussie weet hij zijn weg te vinden. Tijdens de lockdown zat hij niet stil, zo bewandelde hij het Pieterpad en scheef onderweg zijn nieuwe single met diezelfde titel.

En omdat we graag toegankelijk blijven ook voor deze show kost het dit keer geen 15,- maar 10,- euro om erbij te kunnen zijn! Extra feestelijk dus!

De showtijd gaat naar 20.30, we voegen de eerder gestelde 2 shows dus samen.

Deze show is mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

Poppodium Volt
Donderdag 23 december

https://bit.ly/39Zy5vD

aan het zoeken...