Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Daniel Cane & Jan Bas (Geannuleerd) Geannuleerd
sluiten

Daniel Cane & Jan Bas (Geannuleerd)

vrijdag 28 mei 2021 - 20:00u

Blues/Americana Pop
Geannuleerd
€10,00
€12,50
20:00u
Pop, Blues/Americana
Poppodium Volt

Daniel Cane (NLD) & Jan Bas (BE) samen naar Poppodium Volt. Op vrijdag 28 mei staat een dubbelconcert gepland in het poppodium.

Twee shows, een avond! De laatste maand van het jaar hoort altijd speciaal te zijn dus we gaan iets doen wat we nog niet vaak gedaan hebben, een echte double-bill show! Twee volledige concerten op een avond, waar het plezier en de ontdekking centraal staat.

De muzikant Daniel Cane brengt liefdevolle liedjes met een rauw randje zo staat te lezen in zijn biografie. Daniel bezingt de gebroken harten, het verliezen in de liefde en het terugvinden ervan. Met zijn debuut EP Ivory speelde hij vele shows en voorprogramma’s van onder andere Bløf, Fink, Danny Vera en The Golden Earring. Lowlands en Pinkpop omarmde hem al maar ook in de huiskamers van Sofar Sounds komt hij tot zijn recht.
Tijd om zijn nieuwe plaat “Songs for the Quarantined” nu naar Sittard-Geleen te brengen en te vertalen naar een prachtige liveshow.

Jan Bas is wellicht wel het best bewaarde geheim van België, afkomstig uit Peer wat ze bij de zuiderburen ook het wel Memphis van de lage landen noemen. Al 15 jaar op pad in de Europese Roots & Blues circuit met zijn band de Rusty Roots. Bij onze buren hoorde je zijn stem al vaak voorbijkomen in grote tv en filmproducties en was afgelopen seizoen op tour in België met Paradise City langs de cultuurcentra. Nu werkt hij met niemand minder dan Mario Goossens aan nieuw werk, maar om even uit de studio los te komen komt hij naar Sittard-Geleen voor een exclusieve try-out van de nieuwe nummers. Een Future-Vintage-Soul show dus in het kielzog van bands zoals Black Puma’s, Curtis Harding en Leon Bridges. Een heerlijke frisse zuidelijke wind.

Deze show komt tot stand met steun van Fonds Podiumkunsten.

aan het zoeken...