Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Cross Border Line
sluiten

Cross Border Line

zondag 31 oktober 2021 - 14:00u

Uit de regio Pop
€5,00
€7,50
14:00u
Pop, Uit de regio
Poppodium Volt

De Muzikale invasie van de Euregio door Cross Border Line 2021
Geniet van ons eigen Solomon, Wahnschaffe uit Duitsland en Jack Vamp uit België

Een regio met meer dan 40 podia, 60 festivals en 10 miljoen inwoners, verdeeld over 3 landen met hun eigen popscene, cultuur, taal en systemen. Cross Border line probeert deze regio’s met elkaar te verenigen en een gezonde en duurzame uitwisselen van talen, muziek, fans en expertise te creëren in de Euregio.

Het Maastrichtse vijftal Solomon voert je mee naar een plek vol melancholie, met dromerige
melodieën voorzien van een stuwende ritmesectie. Soms weemoedig maar altijd hoopvol.
De zang intrigeert en ontroert, omarmt je en biedt de luisteraar uiteindelijk steeds weer
troost.

Wahnschaffe uit Duitsland stuurde hun eerste bericht de wereld in since hun release “Courage”…. DFM! Wat een afkorting is voor I Miss You. En dat hebben ze ook echt, maar goed nieuws want de band heeft niet stilgezeten sinds de release en brengt nu een mini-album met zich mee “Bumm Bumm Bumm Bumm” met geweldige nummers! Maar het mindere nieuws is dat het afgelopen jaar ingewikkeld was.

Jack Vamp komt België is een indie-surf alter-ego band van Arthur Boussiron. In de muzikale wereld van de act gaat de zon nooit onder wat lijdt tot een hint van gekheid. Met uptempo vrolijke gitaren begeleid door teksten die vrolijker lijken dan ze zijn.

Cross Border Line is een jaarlijkse tour met 3 verschillende getalenteerde acts uit Nederland, Duitsland en België. Gezamenlijk touren ze langs diverse podia in de Euregio om zichzelf te showcasen, muziek, fans en kennis uit te wisselen. In 2021 doet de tour 9 podia aan, oplopend tot 15 in 2023. De Tour zal worden georganiseerd, gepromoot en gecoordineerd worden door de acts zelf in samenwerking met de podia en de popkoepels popNRW, Farrm en Pop in Limburg.

aan het zoeken...