Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Copperhead County
sluiten

Copperhead County

zaterdag 22 mei 2021 - 20:00u

Pop/Rock Pop
€12,50
€10,00
20:00u
Pop, Pop/Rock
Poppodium Volt

Southern Rock band Copperhead County naar Poppodium Volt!
Op zaterdag 22 mei komt de band voor een speciale seated show naar Sittard.

Copperhead County werd eind 2018 opgericht door een vijftal gepassioneerde southern rock liefhebbers. Geïnspireerd door o.a. Blackberry Smoke, The Outlaws en vele anderen brengt de band zijn “footstomping and beer raising tunes”.

Met 5 man sterk laat Copperhead County zien wat ze in huis hebben. Dat is simpelweg een heerlijk portie onvervalste Southern rock. Heerlijke meeslepende nummers gebaseerd op de vibe van de oldschool southern rock bands. Nummers over het leven, gebracht door de doorgewinterde zang van Corvin Silvester. Gitarist Robert van Voorden is verantwoordelijk voor de typische country sound door de nummers heen en Jordy Duitscher zorgt voor het warme orgel geluid wat als een tapijtje onder alle nummers ligt. Ritmesectie Alex Stolwijk (drums) en Marja Boender (Bas & achtergrond zang) geven de nummers de power die de nummers nodig hebben om er in totaal een heerlijk Southern sausje van te maken.

Met een internationale platendeal op zak, zouden zij dit najaar 2020 en voorjaar 2021 Europa onveilig maken met een uitgebreide tour. Dit om te vieren dat hun debuutalbum “Brothers” in September 2020 door heel Europa is uitgebracht. Helaas gooit covid-19 roet in het eten en doet de band haar best om zoveel mogelijk aangepaste corona proof shows te doen in 2020 en voorjaar 2021.

aan het zoeken...