Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Clan of Xymox
sluiten

Clan of Xymox

donderdag 17 maart 2022 - 20:00u

Indie/Alternative Pop

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€15,00
€17,50
20:00u
Pop, Indie/Alternative
Poppodium Volt

Clan of Xymox met nieuw album naar Poppodium Volt op donderdag 17 maart
De band rond Ronny Moorings komt met hun nieuwste plaat naar Sittard-Geleen.

Het zal tijd worden, de release van “Spider on the wall” zag vorig jaar het levenslicht maar een deftige tour ontbrak wegens logische redenen. Maar de band bleef niet stil zitten waardoor er dit jaar weer een nieuwe plaat zal verschijnen. Twee studio albums in een jaar tijd dus die schreeuwen om live gehoord te worden. De drie singles van het album van afgelopen jaar vonden hun weg naar de nummer een positie in de DAC charts. En ook de nieuwe single Brave New World en Lockdown werden zeer goed ontvangen.

Tijd om deze live act dan ook eindelijk weer live aan het werk te zien. Geen stadion te groot voor ze maar ook zeker geen podium te klein. Op donderdag 17 maart staan ze in Volt, tickets gaan vanaf nu in de verkoop.

Ook deze avond weer een geweldige support, The Arch komt mee naar Sittard-Geleen.

Wat The Arch is altijd onduidelijk en dat is meteen de kracht van de band. Met hun nieuwste album “XII” komt de band het podium op. Een album dat ontstaan is uit een wild idee, laten we iedere maand een nummer met bijpassende video maken, zo gezegd, zo gedaan. Meer dan 30 jaar geleden begonnen de vier vrienden deze band en zagen inmiddels al vele delen van Europa.

aan het zoeken...